Menang RM100 dengan Hanya Perlu Google!

Blogging March 30th, 2012

Selamat pagi dan salam satu Malaysia, dah agak lama aku tak menulis dalam blog ni hehe. Kalau ada pon mungkin sekadar post melalui telefon bimbit sahaja. Memandangkan ada kelapangan pagi ni aku nak kongsikan satu peluang untuk korang semua menang RM100 dengan cara yang sangat mudah. Dengan hanya membuat carian di google.com.my anda dapat menang RM100 hehe berminat? Sila baca post ini sampai habis.

Bagaimana nak menang RM100 dengan cara mudah? Sertai contest mudah terbaru yang dianjurkan oleh DenaiHati. Kepada yang tidak mengenali denaihati, ia merupakan blog yang baru sahaja memenangi Best Blog of The Year anjuran MSMW beberapa minggu lepas. Dengan tagline “Hidupkan Untuk Memberi” denaihati telah menganjurkan pelbagai jenis pertandingan di internet dan menawarkan hadiah-hadiah yang sangat lumayan. Untuk contest terbarunya, hadiah bernilai RM100 ditawarkan kepada setiap pemenang cara-caranya adalah seperti berikut:

  • Buat satu entri khas di blog anda dengan tajuk bebas.
  • Selongkar Google.com.my dan cari entri blog Denaihati yang tersenarai top 10 di Google search.
  • Senaraikan 5 entri blog Denaihati tersebut berserta backlinks dan jumlah result carian untuk entri tersebut.

Mudah bukan?

Jadi tunggu apa lagi? Sila la pi selongkar google.com.my dan terus taip post di blog anda. Hadiah hanya terhad untuk 20 peserta pertama. Ianya sangat mudah kerana terdapat pelbagai post di denaihati yang mengungguli hasil carian google.com.my antaranya:

  1. tarikh pilihan raya (3,120,000)
  2. himpunan hijau 2.0 (1,970,000)
  3. Kopitiam halal (661, 000)
  4. semak saman (118, 000)
  5. pusat fidlot nasional (115,000)

Ok aku dah berjaya buat, hehe hanya ambil masa kurang dari 10minit sahaja. Korang pon jemput la cuba ye, semoga kita sama-sama dapat menang RM100 yang ditawarkan itu. Amin.

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

P/s: Hehehe kalau nak belajar macam mana jadi unggul di carian google rasanya boleh la ikut seminar tu  :)

menang RM100 di denaihati

12 Responses to “Menang RM100 dengan Hanya Perlu Google!”

  1. ejam says:

    wah cepat kau buat..

    [Reply]



  2. yanmie says:

    Salam,

    hehee laju betul topo :D

    [Reply]



  3. Anarm says:

    aku nak tiru 5 link yang ko dah buat tu boleh tak?

    [Reply]

    topo Reply:

    ko bukan termasuk dalam kategori orang dalaman yang tak boleh join ke hohoho

    [Reply]

    aku Reply:

    anarm takleh join sebab beliau sudah pakar google search… hehehe

    [Reply]



  4. titan says:

    laju gila. tak sempat aku nak follow. hoho..

    [Reply]



  5. Denaihati says:

    jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat.

    [Reply]

    topo Reply:

    sama-sama :)

    [Reply]



  6. titan says:

    pehh..awal gila ko hantar entri ekk..

    [Reply]



  7. Azwan says:

    Rm100 boleh lepas minyak kereta utk 2 minggu tu.

    [Reply]



  8. dzuandiey says:

    laju…dan tahniah..sempat gak nak jelajah..muahaha. :-)

    [Reply]



  9. Akulah.com says:

    dia nie banyak memberi.. memang best2

    [Reply]



Leave a Reply