football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

Menang RM100 dengan Hanya Perlu Google!

Blogging March 30th, 2012

Selamat pagi dan salam satu Malaysia, dah agak lama aku tak menulis dalam blog ni hehe. Kalau ada pon mungkin sekadar post melalui telefon bimbit sahaja. Memandangkan ada kelapangan pagi ni aku nak kongsikan satu peluang untuk korang semua menang RM100 dengan cara yang sangat mudah. Dengan hanya membuat carian di google.com.my anda dapat menang RM100 hehe berminat? Sila baca post ini sampai habis.

Bagaimana nak menang RM100 dengan cara mudah? Sertai contest mudah terbaru yang dianjurkan oleh DenaiHati. Kepada yang tidak mengenali denaihati, ia merupakan blog yang baru sahaja memenangi Best Blog of The Year anjuran MSMW beberapa minggu lepas. Dengan tagline “Hidupkan Untuk Memberi” denaihati telah menganjurkan pelbagai jenis pertandingan di internet dan menawarkan hadiah-hadiah yang sangat lumayan. Untuk contest terbarunya, hadiah bernilai RM100 ditawarkan kepada setiap pemenang cara-caranya adalah seperti berikut:

  • Buat satu entri khas di blog anda dengan tajuk bebas.
  • Selongkar Google.com.my dan cari entri blog Denaihati yang tersenarai top 10 di Google search.
  • Senaraikan 5 entri blog Denaihati tersebut berserta backlinks dan jumlah result carian untuk entri tersebut.

Mudah bukan?

Jadi tunggu apa lagi? Sila la pi selongkar google.com.my dan terus taip post di blog anda. Hadiah hanya terhad untuk 20 peserta pertama. Ianya sangat mudah kerana terdapat pelbagai post di denaihati yang mengungguli hasil carian google.com.my antaranya:

  1. tarikh pilihan raya (3,120,000)
  2. himpunan hijau 2.0 (1,970,000)
  3. Kopitiam halal (661, 000)
  4. semak saman (118, 000)
  5. pusat fidlot nasional (115,000)

Ok aku dah berjaya buat, hehe hanya ambil masa kurang dari 10minit sahaja. Korang pon jemput la cuba ye, semoga kita sama-sama dapat menang RM100 yang ditawarkan itu. Amin.

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

P/s: Hehehe kalau nak belajar macam mana jadi unggul di carian google rasanya boleh la ikut seminar tu  :)

menang RM100 di denaihati

12 Responses to “Menang RM100 dengan Hanya Perlu Google!”

  1. ejam says:

    wah cepat kau buat..

    [Reply]



  2. yanmie says:

    Salam,

    hehee laju betul topo :D

    [Reply]



  3. Anarm says:

    aku nak tiru 5 link yang ko dah buat tu boleh tak?

    [Reply]

    topo Reply:

    ko bukan termasuk dalam kategori orang dalaman yang tak boleh join ke hohoho

    [Reply]

    aku Reply:

    anarm takleh join sebab beliau sudah pakar google search… hehehe

    [Reply]



  4. titan says:

    laju gila. tak sempat aku nak follow. hoho..

    [Reply]



  5. Denaihati says:

    jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat.

    [Reply]

    topo Reply:

    sama-sama :)

    [Reply]



  6. titan says:

    pehh..awal gila ko hantar entri ekk..

    [Reply]



  7. Azwan says:

    Rm100 boleh lepas minyak kereta utk 2 minggu tu.

    [Reply]



  8. dzuandiey says:

    laju…dan tahniah..sempat gak nak jelajah..muahaha. :-)

    [Reply]



  9. Akulah.com says:

    dia nie banyak memberi.. memang best2

    [Reply]



Leave a Reply

cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  |
cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |