Menang RM100 dengan Hanya Perlu Google!

March 30th, 2012 12 Comments   Posted in Blogging

Selamat pagi dan salam satu Malaysia, dah agak lama aku tak menulis dalam blog ni hehe. Kalau ada pon mungkin sekadar post melalui telefon bimbit sahaja. Memandangkan ada kelapangan pagi ni aku nak kongsikan satu peluang untuk korang semua menang RM100 dengan cara yang sangat mudah. Dengan hanya membuat carian di google.com.my anda dapat menang RM100 hehe berminat? Sila baca post ini sampai habis. Read the rest of this entry »

Tabungan masa depan dah pecah

March 16th, 2012 10 Comments   Posted in Life

live update: 16 Mar ’12, 2.48pm MYT | dari e71 topo…

Aku memang suka masuk duit dalam tabung, kalau ada beli pape dapat duit lebih terus masuk tabung. Silap la kalau cik cashier tanya ada duit kecil ke tak, kalau ada pon memang aku akan cakap takde punya haha. Ni kira tabungan masa depan la jugak. Tapi memandangkan tabungan masa depan aku dah penuh terpaksalah dipecahkan untuk masuk kat tempat lain.

Satu lagi peringkat aktiviti menarik lepas dah pecah tabung adalah kira duit syiling haha. Asingkan duit syiling ikut denominasi lepas tu kira lepas tu masuk plastik. Walaupun ambil masa yang lama tapi hasilnya puas hati. Esok nak pi tukar dengan makcik meniaga ikan. Tension aku ada bank yang tak nak terima tukaran duit syiling -.-

P/s: tension jugak tengok duit syiling baru yang makin kecil sekarang ni