Taarif Baru Eletrik: hahaha Rumah Aku Takde Efek Pon :)

semasa June 2nd, 2011
tarif baru elektrik

tarif baru elektrik

Semua orang sibuk pasal takrif elektrik naik haha aku je yang slow sikit lambat nak update (habis la tak boleh dapat front page google wahahaha) Kepada yang lagi slow daripada aku haha taarif elektrik dah naik mulai semalam 1 Jun 2011. Gambar di atas adalah kadar baru caj penggunaan elektrik bagi pengguna domestik. Ya pengguna domestik tu kita la yang dok kat rumah ni. Dengan sukacitanya aku nak maklumkan yang rumah aku takde kesan dengan peningkatan ni sebab biasanya kat rumah aku penggunaan 200-300 kwj sahaja hehe. Sekian terima kasih 🙂

sumber gambar: bharian

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Taarif Baru Eletrik: hahaha Rumah Aku Takde Efek Pon :)”

  1. adledash says:

    salam…

    agak x blebla ayat “Kepada yang lagi slow daripada aku haha taarif elektrik dah naik mulai semalam 1 Jun 2011”

    wakakaka! *aku la tu*

    baru tawu tarif ni. cane nk cek tah

    [Reply]



  2. Sabahan Bloggers Club says:

    Dia nak suruh berjimat tu utk yang guna eletrik banyak tu, kurangkan sikit.

    [Reply]



  3. zaryl says:

    umah aku terlebih sedikit daari 300kWh abih la aku… lepas ni nak ‘melepas’ pn kena tutup lampu bleh jimat skit

    [Reply]



Leave a Reply