Mumble less Monday #3: Hai Gadis yang ada Lesung Pipit

Life June 6th, 2011
live update: 6 Jun ’11, 11.57pm MYT | dari e71 topo…

Gadis yang ada lesung pipit memang comel dan anggun dan cantik. hai
gadis-gadis yang ada lesung pipit saya single lagi >.<

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Mumble less Monday #3: Hai Gadis yang ada Lesung Pipit”

  1. Andy says:

    Memang betoi tu bro,sya minat jugak kat pretty zenta ne ,hiyarkkk

    [Reply]



  2. cleverspider55 says:

    wajah yang cantik boleh timbulkan inspirasi..

    [Reply]



  3. wanluqman says:

    mmg cantik dpt keleh sj. tanpa lesung pun ok

    [Reply]



Leave a Reply