kacang wasabi yang perghhhhhh

Life June 22nd, 2011

live update: 22 Jun ’11, 10.41pm MYT | dari e71 topo…

Ini nama dia kacang + wasabi. Kalau korang pernah makan wasabi tak perlu la aku terangkan macam mana rasa dia. Kepada yang tak pernah makan 1 je yang aku boleh cakap. perghhhhhhh haha cuba sendiri baru tau. *meleleh air mata*

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

14 Responses to “kacang wasabi yang perghhhhhh”

  1. sickchild72 says:

    kat midvalley ada utk makan free rasa. aku salu pedajal mak aku. cam cakap “mak nah sedappp” pastu mak aku makan tersedak oi. HAHHAH berdosakah aku?

    [Reply]



  2. inspirasi cyber says:

    kacang nie nampak pelik…x pernah jumpa pun…

    [Reply]



  3. Amir Said says:

    aku pernah makan kacang wasabi yang x sedap. nak muntah rasanya. pelik sangat.

    [Reply]



  4. Eizil says:

    First time waktu layan kacang ni, memang pengalaman yang cam tak best. huhuhu

    [Reply]



  5. Ali ridha says:

    kacang ni pernah makan.rasa pun sedap juga.cuma sekarang dah lama tak makan.

    [Reply]



  6. juanita says:

    Eh kacang dia pun pedass ekk

    [Reply]



  7. titan says:

    aku tak suka wasabi. pedas dia lain macam aje..

    [Reply]



  8. Julia says:

    Ini adalah variasi yang tajam?

    [Reply]



  9. samanosuke_04 says:

    wasabi tak pedas kat lidah, tapi pedas die naik sampai kat hidung & mata, sebab tue nangis tue.. aku rasa aku bleh habiskan kot semangkuk kacang kat atas tue, phewttt 😀

    [Reply]



  10. Azah says:

    ak suka pedas tp ak x suka wasabi, x sedap! hoho.. lamanye blog ni x berupdate 😛

    [Reply]



  11. alien13 says:

    penah makan dan tak pernah suka

    [Reply]



  12. Amirez says:

    dengar nama pun dah tak sanggup nak merasa

    [Reply]



  13. Affan says:

    wasabi? hahaha
    aku cam pnh jilat sikit je rasa wasabi ni haha

    [Reply]



  14. Jenny says:

    ak suka pedas tp ak x suka wasabi, x sedap!

    [Reply]



Leave a Reply