Fuhhh gambar Dr. Najihah dalam BPOP

Life June 6th, 2011

live update: 5 Jun ’11, 11.41pm MYT | dari e71 topo…

Siapa yang tengok cerekarama Jemaah Kolestrol semalam pasti kenal dengan Dr. Najihah yang cantik molek dan sedikit gedik ni hahaha. Perfect timing je hari ni keluar gambar dia dalam Bpop Berita Minggu. Fuhhhhhh….. Itu je aku nak cakap hahahaha. Sempat lagi kalau nak pi beli Berita Minggu ni simpan gambar Dr Najihah / Neelofa ni hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

5 Responses to “Fuhhh gambar Dr. Najihah dalam BPOP”

  1. TheSharkox says:

    doctor yg kejenya main fesbuk and layan blog ustaz..haha

    [Reply]

    topo Reply:

    hahah main fesbuk, layan blog ustaz + buat muka gatal hahaha

    [Reply]



  2. hana says:

    tengok cikit je cite Jemaah Kolestrol ni..
    tp ustaz tu macam tak serupa ustaz pun..
    hahhaa

    [Reply]



  3. Sabahan Bloggers Club says:

    Tak tengok Cerekarama sebab sibuk dengan kerja lain. 🙂

    [Reply]



  4. reezluv says:

    aku dah jarang tengok tv sekarang ni nampaknya..sampai cite ni pun aku taktau..:P

    [Reply]



Leave a Reply