Telur bistik yang mengecewakan

Life May 3rd, 2011

live update: 3 May ’11, 12.02am MYT | dari e71 topo…

Kalau kalian rajin mengikuti update aku di twitter, mungkin korang akan perasan ada satu hari tu aku sangat mengidam nak makan telur bistik. Tapi malangnya telur bistik ni agak sukar didapati, biasanya hanya ada pada waktu malam di kedai-kedai tertentu sahaja.

Hari ini aku berpeluang keluar dari Melaka untuk menghadiri majlis perkahwinan classmate. Sebelum balik Melaka sempat la jugak mengalas perut dan menu pilihan adalah telur bistik. Di atas itulah rupa telur bistik berkenaan. Sangat menghampakan dan tak sedap dan pedas. Dan takde rupa telur bistik langsung, macam telur dadar berkuah je =.=”. Nama dan lokasi kedai terpaksa dirahsiakan. Nanti aku amek gambar telur bistik versi orang Melaka pulak hahaha

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “Telur bistik yang mengecewakan”

  1. adledash says:

    SAlam..

    ptut ko pegi kat area uia..ade 3 kedai makan yang aku suka telur bistik dia..huhuhu! terbaik! tp takpela..nak buat mcm mana sbb jauh..hehehe…kalau ade peluang aku bawak.

    [Reply]



  2. alien13 says:

    tak minat nak makan telur bistik
    hehe

    [Reply]



  3. reezluv says:

    telur bistik memang tak best la topo..ngeh3..

    [Reply]



  4. Max says:

    Nak tanya…kat mana ada telur bistik yg sedap kat Kota Damansara?

    [Reply]



  5. Razlan says:

    Tak pernah dengar masakan telur bistik ne ,telur ayam ke tuu

    [Reply]



  6. Amirez says:

    alamak..tetiba lak rasa ngidam telur bistik malam2 buta cenggini..

    [Reply]

    topo Reply:

    mintak tolong orang rumah masak je bro.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply