Mumble less Monday #2: Cuba teka apa nama benda ni

Life May 30th, 2011

live update: 30 May ’11, 8.21am MYT | dari e71 topo…

Mesti ramai yang pernah nampak benda ni. Cuba teka apa nama dia dalam BI dan macam mana nak sebut 🙂 Korang panggil menatang ni ape? hehehe

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

10 Responses to “Mumble less Monday #2: Cuba teka apa nama benda ni”

  1. Sabahan Bloggers Club says:

    Arkkk…. Isi pensil yang tekan-tekan tu ke? Apa nama dia yer. Bahasa melayu pun saya tak tahu ni…. 😀

    [Reply]



  2. Eizil says:

    pencil lead (sebutan lad)

    [Reply]

    Affan Reply:

    +99

    [Reply]



  3. syafiq says:

    lead? ni mesti kes kat twitter pagi tadi ni ngan chukis haha

    [Reply]



  4. wazy says:

    hehe
    sellau panggil benda ni “ubat pensil tekan-tekan”

    [Reply]

    Napie Reply:

    lebih kurang la..
    tp aku panggil ubat pensil picit…haha

    [Reply]



  5. fazreen says:

    aku panggil ubat pensel je…

    [Reply]

    adledash Reply:

    same2

    [Reply]



  6. reezluv says:

    aku panggil menatang ni ubat..masa kat skolah dulu..”meh nak satu ubat ko..”

    [Reply]



  7. amirulfaiz says:

    Aku panggil ‘ubat pensil tekan’. 🙂

    [Reply]



Leave a Reply