Mumble less Monday #2: Cuba teka apa nama benda ni

May 30th, 2011 10 Comments   Posted in Life

live update: 30 May ’11, 8.21am MYT | dari e71 topo…

Mesti ramai yang pernah nampak benda ni. Cuba teka apa nama dia dalam BI dan macam mana nak sebut đŸ™‚ Korang panggil menatang ni ape? hehehe

Karnival Upin dan Ipin di Melaka Wonderland

May 26th, 2011 1 Comment   Posted in Reviews

Dah lama rasanya aku tak buat pape update pasal Upin & Ipin haha walaupun dah lama tak update tapi budak-budak botak ni masih lagi dalam ingatan, tiap-tiap hari aku tengok dekat tv9. Ini sekadar post ringkas sahaja memandangkan Upin & Ipin nak buat karnival kat Melaka Wonderland  jadi sebagai anak Melaka aku terpanggil nak tolong promosi. Keterangan lanjut rujuk gambar promosi kat bawah ni Read the rest of this entry »

Wordless Wednesday #3

May 25th, 2011 7 Comments   Posted in Life

live update: 25 May ’11, 3.26pm MYT | dari e71 topo…

Dapatkan Mutiara Kata dan Ayat-ayat Motivasi Secara Percuma di Twitter

May 23rd, 2011 8 Comments   Posted in Reviews

Aku sangat yakin ramai yang baca post ni sebab ada perkataan PERCUMA kan? hehehe tepat sekali memang anda boleh dapatkan mutiara kata, ayat-ayat motivasi, santapan-santapan hati yang sangat berguna dalam Bahasa Malaysia secara percuma di twitter. Aku dah insaf dah tak main tipu-tipu tajuk nak dapat trafik lagi sekarang ni. Bagaimana nak dapatkan mutiara kata tu semua? Teruskan membaca post ini. Read the rest of this entry »

Wordless Wednesday #2

May 18th, 2011 5 Comments   Posted in Life

live update: 18 May ’11, 8.21am MYT | dari e71 topo…

Mumble less Monday #1

May 16th, 2011 2 Comments   Posted in Life

live update: 16 May ’11, 12.35pm MYT | dari e71 topo…

Posmen dah sampai. Terima kasih đŸ™‚ *kunyah-kunyah-kunyah*