Telur bentuk hati hahaha confirm bukan telur tiruan ni

Life April 10th, 2011

live update: 10 Apr ’11, 2.06pm MYT | dari e71 topo…

Sekarang ni tengah sibuk pasal telur tiruan la bagai. Salah satu cara nak pastikan telur tu tiruan atau tak adalah dengan tengok hujung telur tu. Kononnya telur tiruan dia bulat je hujung dia takde lekuk. Haha jadi telur yang melekuk sampai jadi bentuk hati ni confirm bukan tiruan.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “Telur bentuk hati hahaha confirm bukan telur tiruan ni”

  1. fina fento says:

    kat umah ada acuan bentuk hati. khas utk telur 😛

    [Reply]



  2. zaryl says:

    uish. laksa la pulak.. asid dlm perut dh mula merembes… kena isi nih haha

    [Reply]



  3. samanosuke_04 says:

    hehe, aku pon dulu suke main acuan2 nie.. ada yang bentuk kepala teddybear lagi. hohoho

    [Reply]



  4. aniely says:

    adakah kau pasti? tak silap aku artikel pasal telur pa;su akan diupdate ttg bentuk bentuk die..hHAHAHA

    [Reply]



  5. Sabahan Bloggers Club says:

    Hahahahaha…. Ramai yang kata telur tiruan tu. Jaga.., nanti termakan bhan kimia.

    [Reply]



  6. beliamuda says:

    katanya payah nak beza telur asli dan telur tiruan. Dah cukup yakin ke tu telur ori? haha.. 😛

    [Reply]



  7. landax says:

    huhuhu~landax banyak kali buat telor jadi love..comel je..huhu

    [Reply]



Leave a Reply