Potong Kuku Ikut Sunnah Nabi

Life April 25th, 2011
potong kuku ikut sunnah nabi

potong kuku ikut sunnah nabi

Aku agak yakin ramai yang dah pernah baca post macam ni, post ini aku tulis kat sini sekadar untuk peringatan diri sendiri. Dah banyak kali aku potong kuku asek nak kena cari balik je so kalau dah ada kat sini senang aku nak tengok balik. Jadi kepada yang tak tahu juga, semoga mendapat manfaat bersama 🙂

p/s: kalau korang tengok gambar ni memang season giler la hohohosiap ada lubang-lubang lagi. Tapi takpe asalkan dapat manfaat dan ilmu dia. Terima kasih kepada pemilik asal gambar ni yang tak dapat dikenal pasti

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Potong Kuku Ikut Sunnah Nabi”

  1. Amirez says:

    aku pun kadang2 potong ikut suka je walaupun dah tau cara sunnah huhu. cara potong ni penting, lagi2 sebelum pakai ihram nak pergi haji nanti

    [Reply]



  2. reezluv says:

    oho..tengkiu2..

    [Reply]



  3. hanif says:

    same gak..pnh bce..tp lpe..

    [Reply]



Leave a Reply