Cermin mata upgrade versi 2.0

Life April 8th, 2011

live update: 8 Apr ’11, 9.11pm MYT | dari e71 topo…

dah lama tak menulis kat blog ni hohoho. Ini hanyalah post santai sebagai pemanas badan untuk post yang mungkin lebih panjang. Gambar di atas menunjukkan gambar cermin mata aku yang telah diupgrade.

Hahaha kalau anda ada follow topotato di twitter mungkin anda pernah membaca tentang cermin mata aku yang selalu tertanggal sebab dah takde grip. Sangat tensi bila nak makan spek jatuh masuk pinggan haha. Untuk mengatasi masalah tu kakak aku dah tambah grip pada cermin aku guna getah hahaha siap ikat buat corak lagi.

Untuk seketika ni mampu la untuk mengatasi masalah spek yang asik jatuh je. Walapun macam pelik je tapi ok la jugak dan aku pon memang tak pi mana-mana. Kalau ada duit nanti beli la spek baru hahaha tapi tengok macam cantik jugak ikat dengan getah ni hahaha.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

5 Responses to “Cermin mata upgrade versi 2.0”

  1. abdusfauzi says:

    aku baru je upgrade cermin mata aku. habis 300 T___T

    [Reply]



  2. budak awam says:

    sumpah saya kata cantik spek awak,,
    mula2 saya tgk memang tak perasan yang tu getah..
    sungguh berseni..
    tak payah nak bazer duit 😛

    [Reply]



  3. beliamuda says:

    kreatif kot wat cmtu. jimat!

    [Reply]



  4. titan says:

    buat yang murah-murah aje..bawah seratus pun boleh kalau ko nak..

    [Reply]



Trackbacks

  1. tmukmkd ambnac | lomotech

Leave a Reply