Tikus peliharaan baru yang berwarna putih

Life March 16th, 2011

live update: 16 Mar ’11, 8.20pm MYT | dari e71 topo…

Lama tak buat live blog dah tak tau berfungsi lagi ke tidak. Post ini sekadar untuk berkongsi pasal tikus yang berwarna putih yang aku baru pelihara pagi tadi. Ini setelah tikus lama yang berwarna hitam itu bertindak agak melampau dan tidak mengikut arahan tuannya. Melampau betul tikus tu, setelah lebih 1 tahun aku membelanya dengan penuh kasih sayang dia seperti tidak mengenang budi. Atas sebab yang demikian aku mengambil langkah drastik dan menggantikan tikus berkenaan dengan tikus putih baru yang lebih seksi. Semoga tikus ini dapat bersama dengan aku lebih lama lagi mengharungi susah senang bersama-sama.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

6 Responses to “Tikus peliharaan baru yang berwarna putih”

  1. samanosuke_04 says:

    hehe, aku kalo nak beli tikus peliharaan baru, mesti yang branded2 nyer, razer ke, logitech ke.. tue pasal bleh bela sampai 3 tahun dah nie.. hahhaha

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho tikus hitam yang derhaka sebelum ni tu logitech la.. pakai setaun je.. hohoho ni aku beli kecemasan yang takde branded hohoho

    [Reply]



  2. Mohd Isa says:

    lawa la plak aku tgk…tp itulah…cepat kotor nanti….tu yg tak best…:P

    [Reply]



  3. ahmadhaikal says:

    hehe.bela tikus la plak..

    [Reply]



  4. syafiq says:

    aku punya logitech ni pun nak expired dah. tengok member satu pejabat guna lazer wireless logitech macam best je. haha. nak pergi lowyat malas.

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    tikus hitam aku pun dah mula menunjukkan tanda2 tidak sihat. klik kanan sudah tidak responsif seperti sebelum ni…

    [Reply]



Leave a Reply