Mula-mula aku ingatkan SuperMoon tu macam Sailormoon

Life March 20th, 2011

live update: 20 Mar ’11, 1.36am MYT | dari e71 topo…

Malam ni semua orang sibuk bercerita pasal supermoon. Hahaha mula-mula aku ingatkan supermoon tu macam sailormoon la awek-awek comel pakai baju pelaut hahaha. Siapa yang tak kenal sailormoon tu sila google. Kalau jumpa live action sailormoon sila tengok lagi "best" daripada anime dia.

Selepas bantuan google dan banyak giler post pasal supermoon dekat apesal.com baru aku tau ia tiada kaitan langsung dengan sailormoon. Dan hasil daripada kamera 3.2mp nokia e71 aku ini lah rupa bulan yang aku dapat tangkap. Patutlah langit terang je malam ni 🙂

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Mula-mula aku ingatkan SuperMoon tu macam Sailormoon”

  1. zaryl says:

    kat sini langsung tak nampak. mendung je haaha

    [Reply]



  2. TheSharkox says:

    Tak sesuper seperti yang aku harapkan.. tapi kecerahan dia luar biasa cerah..

    [Reply]

    topo Reply:

    dekat cisdel.com ada gambar super.. cuba la tengok

    [Reply]



Leave a Reply