Klebang original coconut shake

Life February 19th, 2011

live update: 19 Feb ’11, 5.39am MYT PST | dari e71 topo…

Sepatutnya post ni aku buat semalam tapi kerana terlalu asyik menikmati coconut shake ni sampai terlupa nak tulis. Kepada yang tak tahu, Klebang memang terkenal dengan coconut shake yang sangat sedap dan banyak. Kat tempat lain mungkin juga sedap tapi kedekut, bagi cawan kecik je hahaha. Jadi kepada sesiapa yang bertandang ke Melaka, jangan lupa cuba coconut shake ini. Pesanan ini ditujukan khas kepada rombongan AzmanIshak ke majlis perkahwinan knizam. Kalau tak tau tempat sila gunakan GPS hahaha. Oh ye maaf kerana aku ada urusan dan tidak dapat mengikuti rombongan tersebut 🙂

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

9 Responses to “Klebang original coconut shake”

  1. life4hire says:

    aku dh try klebang nyer coconut shake…still takleh lawan coconut shake mok su !

    [Reply]

    topo Reply:

    coconut shake mok su kat kelantan ke? ok nnt aku try.. haha

    [Reply]



  2. hafizmd says:

    Dahaga betullah aku tgk coconut shake ni..dapat segelas…mmg layanlah!

    [Reply]



  3. mosyar says:

    bila terpandang air ni, tetiba aku teringat coolblog. hahaha.

    [Reply]



  4. apaajanews says:

    bila ke sana nanti teman pun nak cuba try test juga…tapi air kelapa ditarok ais cube memang menyegarkan tekak

    [Reply]



  5. titan says:

    baru je beli dadih kelapa. haha..coconut shake memang best..

    [Reply]



  6. bob says:

    memang power ini kukunatshek.. serius.

    [Reply]



  7. Imma_Naima says:

    wahhh sedapnyer… dulu ade 1 best kat tronoh perak… tp owner dia dah pindah, jadi sekarang aku dah hilang punca coconut shake… jauhnyer klu nak ke melaka… huhuhu

    [Reply]



  8. zamri says:

    sedap lagi yg kat batu berendam…..lagi tak kedekut…..best giler tu……

    [Reply]



Leave a Reply