Contest Menangi iPad 2 secara PERCUMA!!!!

Reviews February 28th, 2011

Seperti yang anda sedia maklum, aku sudah mula menulis perkara yang sirius sahaja di blog ini dan post yang sedang anda baca ini pon ada benar dan bulannya cobaan. Mungkin ramai yang telah mendengar ura-ura tentang kewujudan ipad 2 yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Di dalam post ini aku akan kongsikan bagaimana untuk memenangi iPad2 secara percuma. Teruskan membaca >>>

Jika anda merupakan blogger tegar ataupun rajin mengikuti perkembangan dunia blog ini, pasti akan pernah dengar tentang Denaihati.com. Blog ini terkenal kerana menganjurkan banyak contest yang sangat menarik dan meruntun jiwa. Aku sendiri pernah memenangi contest daripada Denaihati.com dan terbukti ianya benar. Contest kali ini mereka menawarkan iPad 2 kepada para pemenang!! Sila baca dengan nada kagum 🙂

iPad 2 leaks

Image dari denaihati.com

Selain daripada iPad 2, terdapat juga hadiah-hadiah lain seperti berikut:

  • Hadiah Utama : 1 x Apple iPad 2.
  • Hadiah Hebat : 4 x Cermin Mata Ray Ban.
  • Hadiah Saguhati : 3 x RM100

Hohoho macam tiada kaitan je kan Ray Ban dengan iPad.. haha sebenarnya hadiah itu semua ditaja oleh Smartgold.biz dan Ray Ban Malaysia sebab itula ada hadiah iPad dengan Ray Ban. Kalau tak menang iPad pon cermin mata Ray Ban itu pon dah cukup untuk tampak ranggi haha.

Ray Ban online

Image dari rayban-Malaysia.com

Memandangkan hadiahnya sangat lumayan, terdapat beberapa syarat yang perlu dipatuhi oleh setiap peserta:

  • Blog mesti PR3 dan keatas.
  • Mesti join mailing list dan diaktifkan.
  • Mesti buat satu entri kreatif tentang contest ni dengan link sponsor dan tinggalkan backlink di ruangan komen dan wall Face Book denaihati.
  • Blog yang aktif dengan sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu.
  • Tidak menggunakan cara yang tidak normal untuk mendapat trafik.
  • Terbuka untuk semua blog 1Dunia.
  • Bahasa bebas janji orang dunia faham.
  • Penganjur ada hak membatalkan mana-mana penyertaan dan mengubah syarat jika perlu.

Kalau anda rasa sedih sebab macam tak layak untuk menyertai contest ini, tak perlu risau kerana denaihati juga menawarkan hadiah yang sangat lumayan kepada blog-blog lain yang turut serta tapi tidak memenuhi kriteria di atas. Untuk keterangan lanjut tentang contest ini sila layari sendiri denaihati.com 🙂

10 Responses to “Contest Menangi iPad 2 secara PERCUMA!!!!”

  1. Luthfi says:

    hehhehe nak jugak.. gila best

    [Reply]



  2. daus says:

    wah! good luck topo

    [Reply]



  3. aizuddin says:

    aku rasa macam nak join jugak je ni

    [Reply]



  4. TheSharkox says:

    menang rayban, bagi kat lembu cisdel ko tu. kacak jugak dia nanti kalau pakai spek rayban tu…

    [Reply]



  5. Sabahan Bloggers Club says:

    Memang rasa sedih ni sebab blog langsung takde PR lagi. Nak juga merasa menang Ipad 2. Hahahahaha…. Tapi persaingan memang sengit gila.
    Semoga berjaya ya… 😉

    [Reply]



  6. yanmie says:

    Assalammualaikum, menarik contest nie kan, gud luck yea 🙂

    [Reply]



  7. Bean Moreno says:

    hm… good luck bro…ada masa kita bersaing haha

    [Reply]



  8. wazy says:

    salam bro
    semoga berjaya eh dalam contest ni
    memang best ipad 2 tu

    [Reply]



  9. Ray ban Malaysia says:

    selamat berjaya bro..sory lambat wish

    [Reply]



Trackbacks

  1. iPad 2 Malaysia | Denaihati

Leave a Reply