Contest Menangi iPad 2 secara PERCUMA!!!!

February 28th, 2011 10 Comments   Posted in Reviews

Seperti yang anda sedia maklum, aku sudah mula menulis perkara yang sirius sahaja di blog ini dan post yang sedang anda baca ini pon ada benar dan bulannya cobaan. Mungkin ramai yang telah mendengar ura-ura tentang kewujudan ipad 2 yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Di dalam post ini aku akan kongsikan bagaimana untuk memenangi iPad2 secara percuma. Teruskan membaca >>> Read the rest of this entry »

Nugget Seri Murni adalah nugget paling sedap di alam semesta…

February 25th, 2011 11 Comments   Posted in Reviews

Secara jujurnya aku bukan penggemar makanan seperti nugget, sosej, burger ni semua tapi kalau ada makan je la. Tapi buat pertama kalinya aku sangat teruja dengan Nugget Seri Murni ini. Ye ini adalah produk bermutu keluaran Seri Murni dan bukannya nugget yang digoreng menggunakan minyak Seri Murni hohoho. Kenapa aku suka nugget ni dan mengiktiraf ia sebagai nugget paling sedap di alam semesta? Read the rest of this entry »

Klebang original coconut shake

February 19th, 2011 9 Comments   Posted in Life

live update: 19 Feb ’11, 5.39am MYT PST | dari e71 topo…

Sepatutnya post ni aku buat semalam tapi kerana terlalu asyik menikmati coconut shake ni sampai terlupa nak tulis. Kepada yang tak tahu, Klebang memang terkenal dengan coconut shake yang sangat sedap dan banyak. Kat tempat lain mungkin juga sedap tapi kedekut, bagi cawan kecik je hahaha. Jadi kepada sesiapa yang bertandang ke Melaka, jangan lupa cuba coconut shake ini. Pesanan ini ditujukan khas kepada rombongan AzmanIshak ke majlis perkahwinan knizam. Kalau tak tau tempat sila gunakan GPS hahaha. Oh ye maaf kerana aku ada urusan dan tidak dapat mengikuti rombongan tersebut 🙂

Meninggalkan Jejak di Shoutbox Adalah Ibarat Katalog yang Diedarkan Secara Percuma

February 17th, 2011 13 Comments   Posted in Blogging

Fuyo dah hampir sebulan aku tak update blog ni bukan sebab merajuk tapi kononnya mencari ilham untuk menulis post yang hebat. Sebab terlalu sangat mengejar kesempurnaan akhirnya blog ni tak berupdate. Ok itu semua alsan sahaja. Berbalik pada tajuk asal, semenjak dua menjak ini ramai yang katakan shoutbox (baca kotak jerit) sudah semakin tidak relevan dan perlu dihentikan. Kononnya orang yang datang ke blog kita dan meninggalkan jejak di kotak jerit itu tidak ikhlas hahaha. Pedulikan apa orang kata ini pendapat aku tentang shoutbox blog walking ini. Read the rest of this entry »