Satu-satunya hadiah birthday yang aku dapat untuk tahun ini

Life January 8th, 2011

live update: 8 Jan ’11, 2.56am MYT PST | dari e71 topo…

Kepada yang tak tahu, semalam bersamaan 7 Januari merupakan ulang tahun kelahiran aku yang ke 20 lebih. Terima kasih kepada yang sudi wish birthday semalam. Secara kasarnya ada 117 wishes dekat fb, 24 wishes di twitter, 4 sms dan 1 panggilan telefon.

Salah satu sms tersebut adalah daripada emak aku. Ketika dia hantar sms tu dia sedang berada di ruang tamu dan aku ada di meja komputer. Jarak meja dengan ruang tamu tak sampai 5 meter hehe. Satu lagi sms daripada Bank Islam wish birthday hohoho advance giler maybank pon takde buat macam tu.

Gambar yang aku tunjuk kat atas tu adalah satu-satunya hadiah yang aku dapat tahun ni. pemberian daripada adik aku yang berusia 10 tahun hoho walaupun hanya Mamee Monster tapi aku sangat menghargainya ohoho danΒ  pada saat post ini ditulis ia sedang berada di dalam mulut aku. Sekian sahaja post untuk kali ini. Terima kasih sekali lagi kepada yang wish πŸ™‚

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “Satu-satunya hadiah birthday yang aku dapat untuk tahun ini”

  1. Ramdzi says:

    ok la tu dapat gak hadiah dari xdapat kan.. hehe… neway, happy belated birthday! πŸ˜€

    [Reply]



  2. mosyar says:

    bukan mamee monster tu ada dapat sticker percuma gak ke? hehehe. leh tampal dekat laptop.

    tahun lepas aku punya besaday, adik aku bagi buku. tapi tahun ni senyap je dia. besday aku gak, sambut kat cameron, tapi aku rasa mak aku tak ingat pun hari tu hari besday aku…hahaha.

    [Reply]



  3. Fitrihadi says:

    hehe boleh lah daripada aku abuk pun tarak…

    [Reply]



  4. naz says:

    selamat hari jadi πŸ™‚

    moga panjang umur dan murah rezeki πŸ™‚

    [Reply]



  5. samanosuke_04 says:

    w00t, tatau haha bile besday ko beb.. hehe papepun heppy besday topo.. hehe, takde mamee nak bagi ko.. :p

    [Reply]



  6. aizuddin says:

    best gak hadiah ko ni..aku pun tak pernah dapat lg :p

    [Reply]



  7. ohcikgu says:

    pernah gakdapat hadiah maggi masa hari guru dulu..

    [Reply]



Leave a Reply