Inilah padahnya selalu sangat berlagak ada buffered earning..

Life January 4th, 2011

takde BE langsung dekat topotato.com

takde BE langsung dekat topotato.com (klik utk jadi besar)

Kalau kalian rajin mengikuti perkembangan topotato.com pasti korang akan perasan aku rajin nak berlagak Buffered Earning (BE) yang ada di topotato.com. Tapi nampaknya lepas ini aku dah tak boleh nak kerek lagi la hohoho. Buat pertama kalinya dalam masa 2 tahun topotato.com takde BE langsung :D. Menyesal?

Tidak sama sekali hehe I got no buffered earning and I’m ok! Sebab setiap kali aku post pasal BE tu aku ada agenda tersembunyi jadi sikit pon aku tak menyesal hohoho. Dah takde rezeki topotato.com nak buat macam mana. nazrien.com yang dah 2 bulan tak update tu pon ada 3 BE =.=”

Sekian sahaja lah post BE daripada topotato.com mungkin dah tak akan ada perkataan BE lagi wujud dalam blog ni lepas ni. hohoh jadi tak payah la rasa blog ni menjengkelkan ye hehe

iklan berbayar (tapi tak bayar lagi):

korang dah cuba apesal.com? Revolusi Blogger Malaysia. tak rugi pon kalau korang cuba

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

16 Responses to “Inilah padahnya selalu sangat berlagak ada buffered earning..”

  1. Ezany-Kun says:

    aku hari tu baru dapat BE dah abes.. kejap giler.. serius tak puas hati.. dah ler jarang kluar.. dapat la 68 sen.. sob2..

    [Reply]



  2. CypherHackz says:

    Huhuhu… Rilek… Ada rezeki, ada la… Tak gitu Topo? Hohoho.. (tiru tagline ketawa kau)

    [Reply]

    mosyar Reply:

    rajin plak ko blogwalking weh…hehehe.

    [Reply]



  3. Akuro San says:

    masa akhir bulan 12 ari tu, saya dapat 7 BE… tapi sayangnya saya jarang update blog~ kini BE yg tinggal cuma 2 jer~
    dapat la beberapa ringgit~ huhu~

    [Reply]



  4. Mohd Nasri says:

    aku rasa nuffnang ni ada masalah kot..
    ramai gak blogger merungut tak dapat BE..
    aku pun sama gak..hahaha
    takpelah..ko dah kaya..hahaha

    [Reply]



  5. alien says:

    masuk taun baru je BE semo ilang
    akakaka

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    hehe, aku nak belagak pun tak sempat.. sebab tak penah dapat earning pun.. hahahaha

    [Reply]



  7. yonna says:

    T__________________T

    bai!

    [Reply]

    topo Reply:

    terima kasih la sebab sudi komen.. hahaha

    [Reply]



  8. aman says:

    hoho…dua tahun straight tue, tapi kat aku menipu. tue ar. kesan nipu ngan aku ar nie. hohoho~

    [Reply]



  9. Remedy says:

    Biasalah tu topo…jgn risau..sesekali tak masyuk…yang hari2 lain masyuk dah cover up semua tu..he he

    [Reply]



  10. ohcikgu says:

    hehe..dulu selalu dapat. sekarang..tiada lagi..

    [Reply]



  11. Kimi Rekonen says:

    blog aku pun dah tak dapat BE,
    agaknya awal tahun ni advertiser kurang..

    [Reply]



  12. Amirez says:

    samalah kita topo. skang dah tinggal 1 BE. dulu sampai 7 sekali dapat

    [Reply]



  13. Ceqla says:

    ala biasa la tu ada pasang surutnya =)

    nanti ada la tu, anyway nice blog la… Ceqla suka tgk =)

    [Reply]



  14. siTokei says:

    wah kasi gerun aku membacanya…
    otai2 sekali dpt 7 atau 8…
    aku br 1st singgah BE….

    [Reply]



Leave a Reply