Iklan Tahun Baru Cina DiGi 2011 – Yellow Man Reunion

video January 28th, 2011


Seperti kebiasaan aku memang suka post iklan-iklan perayaan ni. Mulanya aku nak post TVC petronas tapi sebab dah ramai sangat post dan macam bosan je iklan tu tak jadi la post. Akhir kata, Selamat Tahun Baru Cina kepada mereka yang menyambutnya 🙂

CNY DiGi Tv Commercial

CNY DiGi Tv Commercial

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

5 Responses to “Iklan Tahun Baru Cina DiGi 2011 – Yellow Man Reunion”

  1. balqis says:

    haha, comel2 🙂

    [Reply]



  2. gerovital romania says:

    what a strange costumes:)

    [Reply]



  3. CeritaSejati Eddi says:

    Iklan CNY sangat lucu..selamat menyambut tahun bari Cina kepada semua.

    [Reply]



  4. Jason says:

    So funny 🙂

    [Reply]



  5. Mansor@trainingforce says:

    Cubala try custom yang baru sikit,tak la anak aku lari bile tengok iklan ne ha

    [Reply]



Leave a Reply