Hadiah hari jadi daripada awek <3

Life January 12th, 2011

live update: 12 Jan ’11, 2.43am MYT PST | dari e71 topo…

Baru je nak sedih dapat 1 je hadiah hari jadi tahun ni tiba-tiba ada posmen datang bagi hadiah hari jadi. Ya hadiah ni daripada awek tapi awek orang lain la. Bukan awek saya. Saya masih lagi single 🙂 kepada sesiapa yang berminat boleh isi borang dan sertakan sekali gambar berukuran poskad hahaha .

Kepada yang berminat nak beli keychain yang kononnya comel ini nantikan review lengkap daripada topo hehehe

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

12 Responses to “Hadiah hari jadi daripada awek <3”

  1. aman says:

    haha. jangan cakap eny antar ar? huhu~

    [Reply]

    topo Reply:

    rahsia.. hahaha

    [Reply]



  2. Fatehah A. says:

    mesti eny yg hantar.hahaha

    [Reply]

    aizuddin Reply:

    ye la tu :p

    [Reply]



  3. sickchild72 says:

    peh topo dah ade awek dohh T____T

    [Reply]



  4. peanut says:

    topo dah meningkat tua. happy belated birthday pakcik topo . heee

    [Reply]



  5. Mohd Isa says:

    hoho…so nice…hehe

    [Reply]



  6. eyra says:

    mmg eny ni hahaha

    [Reply]



  7. anip says:

    wah, kiut miut adiah dr awek tu..

    [Reply]



  8. adledash says:

    Salam..

    gambar berukuran poskad? kalo paspot tu bley tahan lagi la. besau poskad ko nk tatap dari jauh ke? ahaha!

    [Reply]

    topo Reply:

    salam..

    oo biasa kalau ujibakat sinaran ke pop kuiz dulu pon memang dia mintak gambar berukuran poskad. takde la besar sangat dalam 4r je kot saiz dia..

    [Reply]



  9. joine jukas says:

    nice blog bro..cantik gitu

    [Reply]



Leave a Reply