Aku suka bau semburan deodorant AXE ni.. Rasa macam nak bagi no telefon pada diri sendiri je..

December 8th, 2010 7 Comments   Posted in Life

live update: 8 Dec ’10, 10.14pm MYT PST | dari e71 topo…

aku dah menggunakan semburan deodorant AXE semenjak beberapa bulan yang lalu. Sebelum ni aku pakai bau chocolate, memang wangi.. tapi sorang gadis pon tak bagi no telefon. Sebab tu aku tukar bau lain pulak.. Click namanya.. wangi dowh.. hahaha rasa mcm nak bagi no telefon pada diri sendiri je.. hahaha

Semangat nak tengok drama Hani kat tv3 malam ni sebab..

December 7th, 2010 4 Comments   Posted in Reviews

Aku memang suka tengok cerita Melayu tiap-hari minggu aku tengok drama Melayu kat tv3. Tak kisah la slot Samarinda ke Lestary ke Akasia ke Zehra ke semua aku tengok. Minggu lepas Asmara dah habis jadi hari ini drama baru akan bermula. Aku agak bersemangat nak tengok drama Hani ni sebab si dia berlakon.. Read the rest of this entry »

Telefon Bimbit Nokia “Pahlawan Series”

December 4th, 2010 13 Comments   Posted in Reviews

Nokia Pahlawan Series

Nokia Pahlawan Series

Sekarang ni pergi mana-mana blog je sure orang cerita pasal Proton Pahlawan Series. Proton Tuah, Jebat,Kasturi,Lekir,Lekiu semua memang dah dikenali di alam maya ni.. hohoho.. Tapi untuk post kali ini aku nak memperkenalkan henset Nokia “Pahlawan Series” plak.. haha kenapa aku panggil dia pahlawan series? Sebab warna dia putih dan hitam sama macam Proton Pahlawan Series tu semua.. hahaha Read the rest of this entry »

Kenapa blogger suka repost entry yang lama-lama ye..

December 2nd, 2010 21 Comments   Posted in Blogging

Selamat pagi dan salam 1Malaysia.. hohoho disaat kalian membaca post ini mungkin aku sedang naik gila atau sedang bertungkus lumus menyiapkan laporan dan projekĀ  Latihan Industri. hohoho tiba-tiba je dapat email daripada supervisor semalam kata dia nak tengok semua tu hari Isnin bersamaan 6 Disember 2010. Dah lama aku tak buat intro merepek macam ni.. hehe mungkinkan naluri seorang blogger aku dah kembali? Read the rest of this entry »