Innity ada kerja kosong!!! siapa berminat nak apply?

Reviews December 21st, 2010

Innity vacancy

Kepada yang tak tahu, Innity adalah syarikat pengiklanan di internet yang sangat terkemuka. Semenjak dua menjak ni aku sangat rajin memburu kerja dan terjumpa iklan jawatan kosong di Innity ni. Kepada yang berminat boleh la apply ye, ada banyak jawatan kosong khas untuk entry level antaranya:

Kepada yang berminat boleh la klik pada link tu ye dan mohon. Tarikh tu adalah tarikh jawatan tu diiklankan. Seperti yang aku nyatakan tadi, kebanyakkan vacancy yang ditawarkan adalah untuk Entry Level. Dan syarikat innity itu terletak Kelana Jaya, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Jadi jika anda rasa anda layak, tunggu apa lagi. Kalau dah dapat offer kerja nanti sila roger aku senang aku nak bodek2 innity mintak iklan lebih hahaha

p/s: aku tak apply kerja kat sini sebab aku sedang mencari kerja kosong di Melaka buat masa ini.. kalau sesiapa ada lubang-lubang kerja sila maklumkan hehe terima kasih

17 Responses to “Innity ada kerja kosong!!! siapa berminat nak apply?”

  1. encikizzat says:

    ada had umur tak? igt lepas pmr ni nak apply terus. 🙂

    [Reply]

    topo Reply:

    abeskan la belajar tu dulu dik.. ingat best sangat ke keje ni.. hahaha

    [Reply]



  2. rockinsudu says:

    haha. klaw keje best neyh. ade kabel nk apply innity.hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    try la apply.. hohoh kalau dapat nnt jangan lupa member-member.. haha

    [Reply]



  3. aman says:

    apply-apply…sementara menganggur. haha~

    [Reply]



  4. aizuddin says:

    entry level tu maksudnya pe?copywriter tu macam copy paste eh?hehe

    [Reply]

    mrkay Reply:

    entry level tu fresh grad dik. Copywriter tu keje dia menulis/sediakan content. atau dalam bahasa mudah, kena buat esei, karangan segala bagai. kalau tgk website koporat tu ada about us ke apa ke yg panjang berjela tu, copywriter yg buat. lagi satu dia kena mengarang proposal.

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho terima kasih sebab tolong reply panjang lebar.. aku baru nak jawab 😀

    [Reply]



  5. tra says:

    wei topo… nape sume tu xde kena mengena ng trex… aduyai~ :PPP

    [Reply]



  6. Kujie says:

    tea lady layak kot untuk Kak Jie, tapi tak dak pula diiklankan

    [Reply]



  7. mrkay says:

    dekat Jobstreet dah iklan sejak bulan 8 or 9 lagi. dah berapa kali aku apply tak de respon. payah.

    [Reply]



  8. shifaa says:

    fuyoo..haha
    apesal ko tak apply je…mane tau ade rezeki..hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    buat masa ni aku nak berbakti di bumi Melaka ni dulu kot..haha

    [Reply]



  9. naz says:

    baguih topo bagi info mcm ni baru la blogger namanya. hehe. aku nak apply copywriter tu tapi experience tak sampai 3 tahun lagi. hohohoho

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh experience jadi copywriter kat blog sendiri ok pe..haha

    [Reply]



  10. Mohd Isa says:

    hoho…alangkah bagusnya aku bergelar penganggur sekarang…tp malangnya aku masih lagi menuntut…haha

    [Reply]



  11. ohcikgu says:

    hoho..jadi cikgu ajela. Tu yang den mampu..

    [Reply]



Leave a Reply