Naluri seorang blogger aku dah semakin berkurangan…

Blogging November 11th, 2010

~cerita mula~
rasanya naluri sebagai seorang blogger aku dah berkurangan..
blog ni dah seminggu lebih tak update..
kalau tak dulu tiap-tiap hari ada je update yang mengarut..
pantang dapat keyword panas je confirm berebut nak kejar SERP..
sekarang ni panas cerita pasal dr fazley, Inspira, gelang tungsten la..
tapi sepatah pon aku takde tulis pasal tu semua hahaha..
sebaliknya aku tulis post mengarut ni..
dah tiba masa untuk bersara kot..
sekian terima kasih..
~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

17 Responses to “Naluri seorang blogger aku dah semakin berkurangan…”

  1. zaryl says:

    bersara pun bukan boleh dpt duit pencen ahahahaaaa

    [Reply]



  2. aizuddin says:

    kalau bersara dapat apa nanti?

    [Reply]

    topo Reply:

    dapat relax..

    [Reply]



  3. aman says:

    meh jual semua kat aku. ahaha~

    [Reply]

    Extremist Thinker Reply:

    nak beli ape ni bang? tuala wanita ke?

    [Reply]

    topo Reply:

    ko nak beli ke? haha tak payah..

    [Reply]



  4. menteil says:

    haha.. lebih kurang la kita…

    [Reply]



  5. naz says:

    sibuk ke??

    [Reply]

    topo Reply:

    sibuk jugak sebenarnya..

    [Reply]



  6. Kujie says:

    sama saja topo, cuma beza kak jie tak de aktiviti lain…so….. update le juga sikit2

    tapi feeling dah tak mcm dulu

    [Reply]

    topo Reply:

    tu la pasal kak jie.. nak carik feeling tu yang susah tu.. hoho

    [Reply]



  7. Anarm says:

    tutup jela blog ni.. bukan best pon.. hahaha..

    tak cool la camni.. masih awal utk berputus asa.. tunggu la blog ni genap usia 70 tahun ke.. time tu nk pencen pon pencen laa.. takpon passing kt anak cucu cicit..

    [Reply]



  8. mosyar says:

    aku baru je nak mula balik. ko pun dah nak bersara dah? hahaha

    betul kata zary tu, bkn dapat duit pencen pun…hahahaha.

    [Reply]



  9. Wan says:

    bz dgn family kot.haha
    jgn bersara

    [Reply]



  10. sabree hussin says:

    saya cadangkan anda ambil cuti tahun hhe

    [Reply]



  11. syiera bucuk says:

    elloooo..bdak trans singgah here..xmo malas2 menupdate yer…:-P

    [Reply]



  12. titan says:

    bersara konon..

    [Reply]



Leave a Reply