Koleksi Gambar Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia

Reviews November 4th, 2010
Jersi Baru Malaysia

Klik untuk paparan lebih besar

Kalau siapa yang rajin tengok berita tadi pasti akan perasan jersi baru pasukan bola sepak Malaysia. Secara jujurnya pertama kali aku tengok nampak macam pelik tapi bila tengok banyak kali boleh tahan smart jugak. Sila tekan Read More untuk lebih banyak gambar.

Gambar Jersi Baru Malaysia 2010/2011

Gambar Jersi Baru Malaysia 2010/2011

Gambar Jersi Bola Sepak Pasukan Malaysia yang baru

Mamat ni pakai macam tak berapa nak smart la plak hehe

Jersi Baru Bola Sepak Malaysia tajaan Nike

Jersi Baru Bola Sepak Malaysia tajaan Nike

Model Kembar Aidil Zafuan dan Zaquan Adha

Model Kembar Aidil Zafuan dan Zaquan Adha.. (2-2 kawen dengan artis.. hohoho)

Jersi baru No 1 dan 2 dan 3

no 2 tu nampak macam pelik hohoho no 3 macam bocca juniors hehe

bila terbalikkan ada tulisan tanah tumpahnya darah ku

bila terbalikkan ada tulisan tanah tumpahnya darah ku

Kononnya ini jersi terakhir tajaan Nike dan akan mula digunakan sempena Sukan Asia nanti. hehe aku tak sabar nak memvectorkan jersi ni. Dan kalau ada duit mungkin aku akan beli jersi ni. Ada sesiapa yang sudi nak sponsor? hehe

sumber: harimaumalaya.com

12 Responses to “Koleksi Gambar Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia”

  1. afiq aiman says:

    cantik jugak..boleh tahan la hehe

    [Reply]



  2. cyberboy says:

    wow…fit giler baju dia….BESAR punyeee…

    [Reply]



  3. cyberboy says:

    kalau saya yang pakai mesti $@%#&@ punyalah…cayalahlah malaysia

    [Reply]



  4. Affan says:

    macam smart gak.

    [Reply]



  5. mike says:

    bagi aku menarik jugak dow. kemas gak. kalu yang dlu baju biru die lawa. haha~

    [Reply]

    topo Reply:

    tu r pasal sekali tengok dalam berita semalam macam pelik.. skrg macam dah smrt la plak..

    [Reply]



  6. ayyad says:

    bendera malaysia,, yeah,, akan kembali kan zaman kegemilangan,, bukan logo FAM tu.. xpenah menang pon,, igt x? mas layak ke olimpik time tu jersi logo bendera mas, bkn logo FAM tu,, arap2 bawak tuah laaa,,,,

    [Reply]



  7. aizuddin says:

    sejibik boca juniors yg no 3 tu..bila jersi2 ni nak kuar agaknya

    [Reply]



  8. wanluqman says:

    kuning banyak sangat nampak manja, strike hitam timbulkan garang sikit. kebrutalan ada tapi tak banyak, strategy mahu lawan mungkin under estimate

    [Reply]



  9. Nasrul Hanis says:

    boleh tahan juga cantiknya.. harap player kita main lebih smart pasni =p

    [Reply]



  10. Bahazir says:

    salam.. jersi biru ni akan banyak bawa tuah pada team kita tau.

    [Reply]



  11. amirul says:

    good

    [Reply]



Leave a Reply