000-316 74-134 642-831 NS0-153 642-995 920-325 C2140-637 000-225 070-297 132-S-713.4 070-552-Cplusplus HP2-T25 920-464 1Z1-854 C2040-404 70-548-Csharp 1Z1-506 GSSP-NET-CSHARP C2010-569 BI0-120 ST0-47X 1Y0-972 NS0-163 650-325 50-676 1Z1-516 C2180-374 CISSP-ISSAP HP0-Y40 70-467 9L0-408 070-576-Csharp A6030-041 50-694 A2090-421 50-664-(575b) 642-436 1Z0-861 000-567 HP2-E33 GB0-360 070-086 E20-326 250-310 CV0-001 CTAL-TM_Syll2012 642-091 HP0-J18 00M-198 COG-132 000-M39 000-773 200-500 600-199 FD0-210 000-740 050-886 000-798 70-227 510-702 HP0-Y29 C2070-588 133-S-713.4 000-816 C2150-533 070-444GB2312 1Z1-264 70-547-Csharp M2080-663 HP0-M19 156-515.65 1Z0-221 00M-656 074-139 1Z0-506 050-854 LOT-919 070-518 642-979 EE2-181 70-285 1Z0-007 EE0-200 CAT-160 642-887 920-461 C2180-271 MB6-285 1Z1-522 1Z1-215 77-888 50-708 000-598 510-015 C2010-656 074-325J BH0-013 ITIL 70-216 P2050-028 LOT-923 000-M76 C_TFIN52_05 HH0-250 EE0-503 050-649 E20-329 1Z1-858 HP2-H32 GCFA 000-M36 000-Z03 HP0-512 70-481 MB6-824 BAS-011 000-186 000-M23 HP2-Z30 A4040-121 1Z1-852 000-537 ST0-057 E20-547 MB3-533 C2010-574 HP2-T28 HP2-Z24 C2020-702 70-234 310-065BIG5 1Z1-860 EX300 650-368 070-462 HP0-091 LOT-981 700-302 Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia 2011 | topotato.com

Koleksi Gambar Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia

Reviews November 4th, 2010
Jersi Baru Malaysia

Klik untuk paparan lebih besar

Kalau siapa yang rajin tengok berita tadi pasti akan perasan jersi baru pasukan bola sepak Malaysia. Secara jujurnya pertama kali aku tengok nampak macam pelik tapi bila tengok banyak kali boleh tahan smart jugak. Sila tekan Read More untuk lebih banyak gambar.

Gambar Jersi Baru Malaysia 2010/2011

Gambar Jersi Baru Malaysia 2010/2011

Gambar Jersi Bola Sepak Pasukan Malaysia yang baru

Mamat ni pakai macam tak berapa nak smart la plak hehe

Jersi Baru Bola Sepak Malaysia tajaan Nike

Jersi Baru Bola Sepak Malaysia tajaan Nike

Model Kembar Aidil Zafuan dan Zaquan Adha

Model Kembar Aidil Zafuan dan Zaquan Adha.. (2-2 kawen dengan artis.. hohoho)

Jersi baru No 1 dan 2 dan 3

no 2 tu nampak macam pelik hohoho no 3 macam bocca juniors hehe

bila terbalikkan ada tulisan tanah tumpahnya darah ku

bila terbalikkan ada tulisan tanah tumpahnya darah ku

Kononnya ini jersi terakhir tajaan Nike dan akan mula digunakan sempena Sukan Asia nanti. hehe aku tak sabar nak memvectorkan jersi ni. Dan kalau ada duit mungkin aku akan beli jersi ni. Ada sesiapa yang sudi nak sponsor? hehe

sumber: harimaumalaya.com

12 Responses to “Koleksi Gambar Jersi Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia”

  1. afiq aiman says:

    cantik jugak..boleh tahan la hehe

    [Reply]



  2. cyberboy says:

    wow…fit giler baju dia….BESAR punyeee…

    [Reply]



  3. cyberboy says:

    kalau saya yang pakai mesti $@%#&@ punyalah…cayalahlah malaysia

    [Reply]



  4. Affan says:

    macam smart gak.

    [Reply]



  5. mike says:

    bagi aku menarik jugak dow. kemas gak. kalu yang dlu baju biru die lawa. haha~

    [Reply]

    topo Reply:

    tu r pasal sekali tengok dalam berita semalam macam pelik.. skrg macam dah smrt la plak..

    [Reply]



  6. ayyad says:

    bendera malaysia,, yeah,, akan kembali kan zaman kegemilangan,, bukan logo FAM tu.. xpenah menang pon,, igt x? mas layak ke olimpik time tu jersi logo bendera mas, bkn logo FAM tu,, arap2 bawak tuah laaa,,,,

    [Reply]



  7. aizuddin says:

    sejibik boca juniors yg no 3 tu..bila jersi2 ni nak kuar agaknya

    [Reply]



  8. wanluqman says:

    kuning banyak sangat nampak manja, strike hitam timbulkan garang sikit. kebrutalan ada tapi tak banyak, strategy mahu lawan mungkin under estimate

    [Reply]



  9. Nasrul Hanis says:

    boleh tahan juga cantiknya.. harap player kita main lebih smart pasni =p

    [Reply]



  10. Bahazir says:

    salam.. jersi biru ni akan banyak bawa tuah pada team kita tau.

    [Reply]



  11. amirul says:

    good

    [Reply]



Leave a Reply