Kenapa twisties ni rasa macam dedak?

Life November 19th, 2010

live update: 19 Nov ’10, 3.59pm MYT PST | dari e71 topo…

Sekarang ni aku sedang lapar dan tekanan tahap tertinggi. Lapar sebab makcik cafe tutup hari ni, Ain pon dah tak jual burger dengan jagung dah. Untuk mengurangkan lapar aku beli twisties besar punya. Tapi lagi aku tekanan sebab twisties ni rasa mcm dedak ayam.. Memang twisties cis ni rasa mcm ni ke atau lidah aku yg ada masalah atau koperasi jual twisties ni ada masalah?

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

15 Responses to “Kenapa twisties ni rasa macam dedak?”

  1. Mohd Nasri says:

    ain xjual dh..tggu sem dpn bru dia strt jual blk..hahahaha
    err bkak lak koperasi time ni?? hahaha…

    [Reply]



  2. chokilala says:

    aku musykil satu benda. ko pernah makan dedak ayam ke? -___-“

    [Reply]

    stormz Reply:

    baru nk tnye bnde yg same.nsb baik chokilala jwb

    [Reply]

    menteil Reply:

    aku pun fikir soalan yang sama.. sila jawab…

    [Reply]

    topo Reply:

    rongga hidungkan ada bersambung sikit dengan mulut.. so bila kita bau dedak tu secara tak langsung dapat tau la rasa dedak tu macam mana..

    [Reply]

    yash Reply:

    wakakakkakah persoalan yang ditimbulkan cik lala x leh blah..

    [Reply]

    aizuddin Reply:

    memang kantoi la topo..haha

    [Reply]

    topo Reply:

    aku dah jawab persoalan cik lala.. hohoho perlukan post khas ke nak jawab lagi detail? haha

    [Reply]

    Amirez Reply:

    haha..baru nak tanya topo soalan yang sama 🙂

    [Reply]



  3. syafiq.net says:

    hooooo~ espired

    [Reply]



  4. Anarm says:

    topo penah makan dedak ayam.. wakakakaka..

    [Reply]



  5. matt says:

    so dedak ayam tu sedap ke tak rasanya?

    hoho

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    hehe, kesian ko.. dah laa lapar, makan twisties tak sedap, pastue bila report kat blog, org gelakkan ko plak.. hahahah

    [Reply]

    topo Reply:

    bila ko tulis komen ni baru aku terasa kesian giler kat aku.. hahaha sebelum ni xde pape feel pon..

    [Reply]

    chokilala Reply:

    wakaka. aku la yang menimbulkan persoalan kontroversi+kesian dekat ko. sorry topo. haha

    [Reply]



Leave a Reply