Iklan Deepavali Petronas 2010

video November 4th, 2010

Memandangkan blog ni dah agak lama tak update, aku balas dendam buat 2 post dalam masa beberapa jam hohoho. Ini adalah iklan petronas dalam bahasa Inggeris panggil tv commercial ( TVC ) sempena deepavali tak lama lagi. Kesan dia macam kurang sikit berbanding yang sebelum ni punya. Tapi still ok la

6 Responses to “Iklan Deepavali Petronas 2010”

  1. cyberboy says:

    setiap insan ada keistimewaan dia tersendiri…macam topo,kecik-kecikpun sodap eh dimakan..

    [Reply]



  2. afiq aiman says:

    kurang menarik iklan kali ni

    [Reply]



  3. zaryl says:

    mesej yg nk disampaikn tu dh nmpak dh tp x cukup unsur2 dramatik 😛

    [Reply]



  4. Amirez says:

    aku suka iklan ni 🙂 tapi betullah, agak kurang dramatik bak kata zaryl

    [Reply]



  5. Sarimin says:

    Wow… menarik…

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    hehe.. dah tengok iklan nie..

    [Reply]



Leave a Reply