Berapa Banyak Nombor Telefon yang Korang Ada?

November 30th, 2010 17 Comments   Posted in Life

Salam 1Malaysia, sekarang ni telefon bimbit dah jadi macam keperluan kepada semua orang dan bukan lagi kehendak atau kemewahan. Aku guna nombor yang sama sejak dari awal aku ada henset dulu lebih kurang dah 5 tahun jugak la dan aku tak pernah ada lebih daripada 1 nombor. Semenjak 2 menjak ni aku rasa macam nak pakai nombor lain je (sebulan bil sampai RM70++ pengsan gak la). Aku harap korang dapat bantu aku buat keputusan dengan menjawab beberapa soalan ini hehehe Read the rest of this entry »

Hari ni nak balik awal.. Nak tengok final hoki Malaysia vs Pakistan

November 25th, 2010 9 Comments   Posted in Reviews

Menurut sumber yang boleh dipercayaai petang ini pada jam 5.00 petang akan berlangsung perlwanan peringkat akhir hoki Sukan Asia 2010 antara Malaysia vs Pakistan. Walaupun aku tak minat sangat hoki tapi apa salahnya kalau nak tengok jugak. Kepada yang rajin bekerja dan tak boleh pulang awal korang boleh layari asportsnews untuk dapatkan link live streaming Read the rest of this entry »

Kenapa twisties ni rasa macam dedak?

November 19th, 2010 15 Comments   Posted in Life

live update: 19 Nov ’10, 3.59pm MYT PST | dari e71 topo…

Sekarang ni aku sedang lapar dan tekanan tahap tertinggi. Lapar sebab makcik cafe tutup hari ni, Ain pon dah tak jual burger dengan jagung dah. Untuk mengurangkan lapar aku beli twisties besar punya. Tapi lagi aku tekanan sebab twisties ni rasa mcm dedak ayam.. Memang twisties cis ni rasa mcm ni ke atau lidah aku yg ada masalah atau koperasi jual twisties ni ada masalah?

Apa pendapat anda mengenai jenis perempuan yg cepat bosan terhadap pasangannya?

November 15th, 2010 7 Comments   Posted in Life

Soalan ini aku ambil daripada formspring hehe. Dah agak lama aku jawab soalan ni tapi sengaja aku post kat sini lagi sekali mana la tau kalau ada pendapat lain daripada pembaca. Mungkin selepas ini aku akan lebih rajin untuk post soalan-soalan yang diajukan di formspring sebab ada lebih 50 soalan yang tak berjawab dan rasanya kalau jawab kat blog pon mcm best je. Teruskan membaca untuk mengetahui jawapan daripada topo. Read the rest of this entry »

Naluri seorang blogger aku dah semakin berkurangan…

November 11th, 2010 17 Comments   Posted in Blogging

~cerita mula~
rasanya naluri sebagai seorang blogger aku dah berkurangan..
blog ni dah seminggu lebih tak update..
kalau tak dulu tiap-tiap hari ada je update yang mengarut..
pantang dapat keyword panas je confirm berebut nak kejar SERP..
sekarang ni panas cerita pasal dr fazley, Inspira, gelang tungsten la..
tapi sepatah pon aku takde tulis pasal tu semua hahaha..
sebaliknya aku tulis post mengarut ni..
dah tiba masa untuk bersara kot..
sekian terima kasih..
~cerita tamat~

Iklan Deepavali Petronas 2010

November 4th, 2010 6 Comments   Posted in video

Memandangkan blog ni dah agak lama tak update, aku balas dendam buat 2 post dalam masa beberapa jam hohoho. Ini adalah iklan petronas dalam bahasa Inggeris panggil tv commercial ( TVC ) sempena deepavali tak lama lagi. Kesan dia macam kurang sikit berbanding yang sebelum ni punya. Tapi still ok la