Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

Reviews October 18th, 2010
detox foot pad

detox foot pad

Detox Foot Pad memang dah jadi macam satu fenomena sekarang ni, dekat facebook tiap-tiap hari ada je yang mempromosi menatang ni. Mula-mula macam tak percaya, tapi makin lama ramai yang cakap berkesan berminat jugak la. Ye la semenjak praktikal ni aku rasa 24jam aku dok mengadap pc je, tido pon tak betul dah sekarang ni. Tiap-tiap hari penat dengan sakit-sakit badan dan rasanya kalau cuba foot pad ni boleh la kot buang toksik yang ada dalam badan ni..

Sebab ada perasaan was-was lagi, sampai sekarang aku masih belum cuba lagi foot pad ni. Tapi aku ada terbaca di blog http://hazmanfadzil.com yang dia nak bagi sepasang detox foot pad ni pada 50 blogger lelaki bertuah. Memandangkan aku seorang blogger dan juga aku lelaki dan juga mungkin bertuah jadi aku ingin mencuba nasib. Kepada blogger lalaki lain yang nak cuba nasib, dapatkan keterangan lanjut di blog hazmanfadzil.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM”

  1. Azah says:

    setakat pkai skali, x de nya nak rasa effect dia.. cuma excited je la tgk patch tu dah hitam keesokan paginya.. hoho…

    [Reply]

    topo Reply:

    ye la kalau sekali pakai dah excited beli la banyak2 pakai tiap2 hari.. hohoho

    [Reply]



  2. hazman aka species1980 says:

    time kasih atas entry nie… dan anda adalah orang pertama submit …. ;-p

    [Reply]



Trackbacks

  1. Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM ( LELAKI ) | HazmanFadzil.Com

Leave a Reply