Kad jemputan Melaka Maju 2010

Life October 15th, 2010

live update: 15 Oct ’10, 10.12pm MYT PST | dari e71 topo…

Kepada yang tak tahu, negeri Melaka akan diumumkan sebagai negeri maju pada 20.10.2010 tepat jam 20:10 (8.10pm) ini adalah contoh kad jemputan yang mak aku dapat. Siap ada cabuatn bertuah tu.. hohoho mana la tau boleh menang banglo ke.. =.="

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

10 Responses to “Kad jemputan Melaka Maju 2010”

  1. zool says:

    byk la ko punya banglo….

    [Reply]



  2. cidimidi says:

    masjid kg hulu… ♥♥ rindu mahu ke sana..

    [Reply]



  3. zaryl says:

    apa faktor yang boleh mengklasifikasikan sesebuah negeri tu maju?

    bkn nk pertikai cuma nak tau je 🙂

    [Reply]

    topo Reply:

    yang tu aku nak kena study dulu.. ari tu aku ada dengar Ali Rustam listkan tapi tak ingat

    [Reply]



  4. fendidahada says:

    wow…aku nak smbut…tapi kat serdang..nak balik takde masa lak…sambutkan tuk aku eh topo

    [Reply]



  5. catzer says:

    wargh..ada cabutan bertuah lagi erk..puh! semoga ko bertuah!

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    ……. bestnye bleh announce negeri tue sebagai maju.. sape yang approve nie? haha!

    [Reply]

    topo Reply:

    siapa yang approve? hmm nama dia Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) Organisasi International yang terletak di Paris..

    Ada 32 indicators yang diambil kira untuk mencapai status negeri maju. dan skor Melaka skrg ni 90.6%

    aku sedang cuba dapatkan inf lebih lanjut pasal indicators tu semua, kalau ada nnt aku buat post khas..

    [Reply]



  7. ain says:

    salam..mcm mane nk dptkn coupon cabutan bertuah melaka maju 2010 ini??saya nakkkk..

    [Reply]



  8. MyTech says:

    jom pegi…..
    tak dpt rumah,dpt moto ok gax…
    tak dpt moto, dpt adiah len ok gax…
    tak dpt adiah, dpt mkn besa pown jadilah…
    hehe

    [Reply]



Leave a Reply