Jerebu yang agak teruk di Melaka hari ini

Life October 19th, 2010

live update: 19 Oct ’10, 5.38pm MYT PST | dari e71 topo…

Dari pagi tadi aku tengok terang je tiba-tiba dalam pukul 1++ ramai yang cakap Melaka jerebu. Gambar ini diambil dari office aku di UTeM.. Pergh boleh tahan jerebu dia sampai tak nampak apa

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

5 Responses to “Jerebu yang agak teruk di Melaka hari ini”

  1. afiq aiman says:

    teruk jugak tu…Melaka dilanda jerebu ye sekarang ni

    [Reply]



  2. CikDurian says:

    yes..sgt teruk! kuar umah tibe2 kabur je pemandangan…hahaha..tapi kena gi clas gak..

    [Reply]

    topo Reply:

    ok la tu pi kelas.. Khamis dah cuti xpe la haha

    [Reply]



  3. samanosuke_04 says:

    kat ofis? ko dah keje ke topo? aku ingat belajar lagi.. ke ofis mende?

    [Reply]

    topo Reply:

    aku tgah praktikal..

    [Reply]



Leave a Reply