Jana Pendapatan Dengan Perniagaan Kentang Spring

Reviews October 13th, 2010

Kebanyakkan universiti dah konvokesyen sekarang ni dan ramai graduat-graduat yang masih lagi menganggur dan sibuk mencari kerja. Semntara dapat kerja yang betul-betul sesuai dengan kelulusan banyak lagi kerja yang boleh dilakukan contohnya berniaga kat pasar malam ke. Ye la walaupun baru graduasi tapi hutang dah tunggu keliling pinggang termasuklah hutang PTPTN. Post ini aku ingin memperkenalkan pakej perniagaan Kentang Spring yang sangat mudah dan murah :D…

penerangan tentang kentang spring

penerangan tentang kentang spring

Apa Itu Kentang Spring?

seperti yang korang lihat dalam gambar di atas, itulah rupa kentang spring.  Ia agak unik berbanding french fries atau fun fries yang banyak terdapat di restoran fast food sekarang ini.

Tak Macam Mana Buat Kentang Spring?

Jangan risau, proses membuat kentang spring adalah semudah 1234… Adik-adik yang baru lepas UPSR pon boleh tolong korang meniaga nanti.

semudah 1234

semudah 1234

Dengan menggunakan mesin yang telah disediakan, proses membuat kentang spring menjadi sangat mudah dan efisyen. Dalam masa beberapa mini sahaja banyak kentang spring dapat dihasilkan.

Berminat Untuk Memulakan Perniagaan Kentang Spring?

Jika anda berminat, anda boleh mulakan perniagaan kentang spring anda dengan hanya berbekalkan modal RM799 dan anda mampu untuk membeli Pakej Perniagaan Kentang Spring yang mudah dan menguntungkan ini. Berikut adalah apa yang anda akan peroleh dalam pakej tersebut:

Pakej perniagaan Kentang Spring

Pakej perniagaan Kentang Spring

Jadi tunggu apa lagi, sila hubungi melalui Tel: 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring.com untuk mendapat keterangan lanjut. Atau lawati laman web mereka di http://kentangspring.com

28 Responses to “Jana Pendapatan Dengan Perniagaan Kentang Spring”

  1. Rjuna says:

    Macam ada nampak kat pasar malam ituhari, tapi aku buat dek jer, hujung minggu ni nak try beli

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh aku tak pernah jumpa lagi kat Melaka ni..

    [Reply]

    chokilala Reply:

    melaka ada. dekat duyong. depan 7E. hehehe

    [Reply]

    Mohd Nasri Reply:

    ade r kt melaka wahai topo..
    time pesta konvo utem dlu..hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    haha aku tak pi pesta konvo..
    tapi aku perasan depan TTU2 ada..

    [Reply]



  2. Azizwan says:

    kena sangat ler dgn nama blog ni.. huhu..

    pandai advertiser pilih blog utk beriklan 🙂

    [Reply]

    topo Reply:

    kebetulan je tu kot.. hahaha

    [Reply]



  3. afiq aiman says:

    dah tau psl ni..mmg nmpk sedap…kpd yg berniaga bnda ni blh la bg rasa sikit…nk rasa jugak

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh kalau nampak ada jual kat mana2 try la mintak sample..

    [Reply]



  4. ibnmasir says:

    hehe.. betol 2 sgt secocok, he.. de terbace dlm paper psl kentang spring ni

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho aku pon ada terbaca gak dalam Metro pasal kenstang spring ni hari tu

    [Reply]



  5. Luth Textile says:

    dah makan kat pasar ramadan aritu.. terujaaa

    [Reply]

    topo Reply:

    berapa harga dia jual? mahal tak?

    [Reply]



  6. yash says:

    huhuhuhu dah penah makan..
    kat pasar malam banyak..
    mula2 dulu nampak pelik je..
    bau dia dah muak terus x jadik beli..
    ari tuh tah nampak mcm teringin..
    terus je beli.. sekali rasa dia sedappp..
    layan je makan.. 1 pun cukup.. dah kenyang weyh!

    [Reply]

    topo Reply:

    hohho rupa dia unik giler.. pergh 1 tu sama dengan sebijik kentang kot.. memang la kenyang…

    [Reply]



  7. Jaws says:

    aritu aku nampak kat pasar malam..
    tapi aku tak beli pun..
    sebab tak terfikir nak beli..
    tak sangka ada orang jual mesin buat dia..
    not bad untuk start up bisnes..
    bagus betul idea..
    teruja dgn idea perniagaan ni..

    [Reply]



  8. Amir Said says:

    mcm menarik je..

    [Reply]



  9. eiyda says:

    seringgit ke secocok tu?? hhoho

    [Reply]

    topo Reply:

    tak pasti la.. tak pernah jumpa orang jual lagi..

    [Reply]



  10. Amirez says:

    hati2 dgn penciplak potato spring. lupa dah nama apa.

    HQ potato spring ni kat taman sri batu caves kalau tak silap. nak bukak branch ah kat kampung eheh

    [Reply]

    Amirez Reply:

    eh, lain rupanya spring potato dgn kentang spring. spring potato berasal dari korea yg dibawa ke malaysia

    [Reply]



  11. Mohd Isa says:

    kat perlis dah belambak benda ni…tp tak pernah plak aku makan…hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    kat depan hostel perempuan pon ada jual aku baru perasan tapi tak sempat lagi nak beli..

    [Reply]



  12. landax suparman says:

    macam sedap je..kalau aku le yang jual…abis makan untuk aku je le ~~huhuhu

    [Reply]



  13. reezluv says:

    oho..tak pernah jumpa lagi nampaknya 😀

    [Reply]



  14. rina says:

    harga RM2…kenyang sehh makan seccucuk pun..sebijik kentang tuh..makan kat expo melaka maju 2010 baru-baru ni..sedap.. cubalah..

    [Reply]



  15. abc says:

    wah memang sedap pun kentangspring ni..cuba lah cari dan beli dan makan…he2

    [Reply]



  16. kak anne says:

    memang sedap wahai adik2….ade jual kat shopping mall gak bukan stakat gerai2 pasar malam jer.. kalu kita suke makan fun fries, so takder masalah nak try something new as long HALAL.

    [Reply]



Leave a Reply