Desktop wallpaper pc ku

Life October 24th, 2010

live update: 24 Oct ’10, 4.12pm MYT PST | dari e71 topo…

Hohoho ini adalah paparan di desktop pc kesayanganku.. hahaha wallpaper dia solid warna hitam je yamg lain tu semua "kerja" yang aku save di desktop yang selalu digunakan setiap hari. Rasanya tiada 1 pon shortcut di situ kalau ada pon tak pernah guna..

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

10 Responses to “Desktop wallpaper pc ku”

  1. eiyda says:

    kenapa semua kerja mesti letak kt destop?? takut lupe heh??..agak semak disitu heheh..tp xpe..nmpk skit yg ko banyk keje kn…xD

    [Reply]



  2. Azah says:

    menarik2…
    haha…
    ko kena kawen cepat sket, kasi bini ko kemas kan sume nye…
    hoho

    [Reply]

    topo Reply:

    ooo bini boleh tolong kemas ni sume ek.. hohoho ni yang tak sabar na kawen ni.. haha

    [Reply]

    samanosuke_04 Reply:

    ntah.. aku pun nak kawen gak rr camtue!

    [Reply]



  3. Cursefinger says:

    serabut! serabut!

    [Reply]



  4. samanosuke_04 says:

    kekadang aku pon suka gak semakkan desktop, sebab nampak style habes.. cam bizi gile.. hohohoho

    [Reply]



  5. Wan says:

    haha desktop aku pun selerak gak
    tapi x la cam hang

    [Reply]

    topo Reply:

    kemas tu.. siap susun ikut kategori..

    [Reply]



  6. hafizmd says:

    pergh…ko biar betul ni…penuh satu dekstop…hohoho

    aku punye depan…mmg clear jer…ade 3-4 icon jer..tak suke gaye camni…hehe

    tak kisahlah kan..janji senang dan heppi…hohoho

    [Reply]



  7. paeh says:

    eleh. yang selalu dia buka browser aje… yang lain dia buat dono… kah3

    [Reply]



Leave a Reply