Beriya suruh jadi peminat di facebook tapi…

Life October 20th, 2010

live update: 20 Oct ’10, 11.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Ini adalah keratan surat khabar zaman tok kaduk bila ntah hahaha iklan pasaraya yang agak besar di Malaysia. Ape yang menarik minat aku adalah ayat "Sertai sebagai peminat" tu

Cara dah betul.. Kalau kena pada gayanya boleh dapat ribu-ribu peminat dia. Tapi yang silapnya dia takde bagi URL fan page dia pon.. Aku syak dia ingatkan teknologi akhbar skrg ni dah maju klik je button tu automatik boleh jadi peminat agaknya =.="

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

12 Responses to “Beriya suruh jadi peminat di facebook tapi…”

  1. naz says:

    ye, bijak2..aku tak penah perasan pon 😉

    [Reply]



  2. serol says:

    aku pun selalu jugak jumpa macm ni..haha

    [Reply]



  3. Azah says:

    mesti time ko tgk tu ko nak pergi klik kan?
    haha.. aku rs ads tu dia buat utk online, tp jimat kos dia main hntr je image tu kat paper… hoho

    [Reply]

    topo Reply:

    memang aku rasa nak klik je button tu.. hohoho

    [Reply]



  4. zaryl says:

    haha… boleh pulak mcm tu eh 😛

    [Reply]



  5. Wan says:

    ada hyperlink tu. ahhahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    puas aku cuba tekan tak keluar2 pon link dia..

    [Reply]



  6. ejam says:

    tuler iklan GIANT kan, td perasan gak dlm makalah promosi brg2 dia, kat bwh ada jemputan tp xde hala tuju…hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    jemputan yang membazir.. hohoho

    [Reply]



  7. Amirez says:

    boleh pulak gitu eheh

    [Reply]



  8. Kujie says:

    jarang join fanpage – tak larat nk scroll entah apa2 memo :p

    [Reply]



  9. sudu says:

    haha. selali ade je yg suh search @fb.
    yg neyh xde lak. haha

    [Reply]



Leave a Reply