yeah!! dapat kad raya daripada artis media prima

Life September 7th, 2010

live update: 7 Sep ’10, 4.58pm MYT PST | dari e71 topo…

Yeah dah dapat kad raya yang pertama utk tahun ini.. Kad raya daripada media prima plak tu.. Sila jeles. Nasib baik kad dia cantik dan tak mengarut macam iklan hari raya dia.. Sekarang ni tgah tunggu daripada heliza plak..

p/s: yela2 kad raya ni bukan daripada artis.. Tapi daripada rakan yg praktikal kat situ.. terima kasih byk2 ye 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

6 Responses to “yeah!! dapat kad raya daripada artis media prima”

  1. eiyda says:

    yeyy! bestnyaaaaaaaaaaaaaaa heheh
    samat hr raya..

    [Reply]



  2. Azah says:

    aku nk menunjuk jugak blh x?
    hoho…

    [Reply]

    topo Reply:

    silakan.. hohoho

    [Reply]



  3. tra says:

    selamat hari raya topo

    [Reply]



  4. zaryl says:

    aku ingat dh dekat 10 tahun dah tak berbalas kad raya haha…

    sesuatu yang boleh di ‘skip’ dlm hidup 😛

    ps: lawa pelita. pinjam balik kg leh?

    [Reply]



  5. ezyanie says:

    lepas ni nak suruh kawan2 praktikal kat media prima lah . haha . selamat hari raya , topo ! 🙂

    [Reply]



Leave a Reply