tolong!!! Mesin ni telan cek nuffnang aku..

Life September 22nd, 2010

live update: 22 Sep ’10, 9.55am MYT PST | dari e71 topo…

tolong!!! mesin ni telan cek nuffnang aku.. dah la 2 keping plak tu..
ratus-ratus gak la nilai dia :((

hohoho ada orang percaya ke? Bagus.. hoho kepada yang tak tahu, ini
adalah mesin deposit cek. Nasib baik la mesin ni dah ada kat UTeM
senang keje aku tak payah nak beratur isi borang la bagai.. Masa aku
masukkan cek aku dalam mesin ni budak2 semua pandang pelik je dan aku agak yakin pakcik yg keje nak kutip cek ni pasti bosan giler sebab ada 1-2 cek je yang masuk sebulan

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

14 Responses to “tolong!!! Mesin ni telan cek nuffnang aku..”

  1. ejam says:

    tajuk kau ada unsur2 riak disitu…haha
    nilai ratus2 tu…masyukk…

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha apa yg tertulis kat sini semua dusta belaka

    [Reply]



  2. Kreuger says:

    topo.. blanjer aku.. hahaha.. boleh aku beli baju amirul +_+

    [Reply]

    topo Reply:

    duit tu semua utk pemenang contest cisdel.. hahaha aku xde simpan sikit pon utk diri sendri..

    [Reply]



  3. wazy says:

    wahhh sekali 2 cek tu
    hehehe leh open table ni

    [Reply]



  4. chokilala says:

    haha. dah ada cheque deposit pula. kenapa mesti ada time aku dah blah? bank apa & lokasi?

    [Reply]

    topo Reply:

    Lokasi PPP tingkat bawah depan kooperasi.. ada bilik khas utk mesin2 ATM je.. hoho bank Islam..

    [Reply]



  5. CypherHackz says:

    Berlagak seh… Hahaha…

    [Reply]



  6. Anarm says:

    nanti aku bagi mesin camtu telan cek aku plak.. hahaha

    [Reply]



  7. tmukmkd says:

    TOK ooo TOK nak duit raya!

    TOK = topo orang kaya

    satu level dengan COK = chukis orang kaya

    [Reply]

    topo Reply:

    kaya jadah apenya.. ni semua duit utk pemenang contest cisdel.. aku tak simpan 1sen pon.. hahaha

    [Reply]

    tmukmkd Reply:

    oh bukan ek 😀 maafkan kameh penunggu gua :p

    [Reply]



  8. zool says:

    Wah dlm UTEM pun dah ada cek deposit .. bagus2 .. CIMB ek?

    [Reply]

    topo Reply:

    ni bank islam.. CIMB ari tu aku ada nampak cash deposit.. cek deposit aku tak sure plak.. ada gak kot..

    [Reply]



Leave a Reply