tebal giler kabus pagi ni.. rasa macam kat Genting je

Life September 21st, 2010

live update: 21 Sep ’10, 9.11am MYT PST | dari e71 topo…

Tebal gile kabus pagi ni rasa mcm dok kat tanah tinggi genting je skrg
ni.. gambar ini diambil daripada office aku berlanskapkan library
UTeM..

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “tebal giler kabus pagi ni.. rasa macam kat Genting je”

  1. chokilala says:

    eh library? paling dekat dengan fakulti kita, tapi library la tempat yang paling ‘selalu’ dikunjungi. kwang kwang kwang..

    rindu utem la pula. dah 2 bulan lebih aku xpergi, walaupun dekat je. isk isk 🙁

    [Reply]



  2. topo says:

    hahaha aku pon ‘selalu’ gak pi library tu.. aku rindu nak jadi student weh.. esok xde kelas.. hari ni kelas pukul 4 ptg boleh tido dulu… =.=”

    [Reply]



  3. shima says:

    bestnye kabus tebal cmtuh.syok kalu tarik gebar lg cmtuh.hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    wuish.. memang best.. tapi aku keje weh.. 🙁

    [Reply]



  4. Amir Said says:

    1st time tgk utem… baru lagi kan? sbb pokok pun mcm x byk..

    [Reply]

    topo Reply:

    UTeM dah 10 tahun.. kampus ni baru guna 5-6 tahun.. Official pindah baru setahun..

    [Reply]



  5. Ayie says:

    ayoyo.. aku dah tertipu… hohoho.. mati2 aku ingatkan ko pi genting.. hohohoh

    [Reply]



Leave a Reply