Saya pakai semburan deodorant “AXE”. Gadis-gadis sila berikan nombor telefon kalian ;)

Life September 29th, 2010

live update: 29 Sep ’10, 10.27am MYT PST | dari e71 topo…

kepada gadis-gadis sekalian, hari ini saya pakai semburan deodorant AXE. Sila la berikan no telefon tanpa segan silu ye hahaha. Best juga bau AXE ni aku beli chocolate bajet ada la bau sedap macam chocolate ke malangnya takde. Tapi bau dia tetap best.

Kepada yg tak faham sila cari iklan AXE effect di youtube… hehe jap lagi nak pi jamuan hari raya UTeM.. doakan aku berjaya 😀

14 Responses to “Saya pakai semburan deodorant “AXE”. Gadis-gadis sila berikan nombor telefon kalian ;)”

  1. muni marzuki says:

    knp nk wish luck??nk mkn je pon kn??huhu

    [Reply]

    zaryl Reply:

    takut tercekik kot 😛

    [Reply]



  2. tmukmkd says:

    moga ko dapat banyak no telefon! :p

    [Reply]



  3. sollehahn says:

    masa jamuan raya kang mesti ramai yg bg no phone….klu x awek2 pon, nyah2 sudah le…haha

    [Reply]



  4. zaryl says:

    wooo.. dulu cakap axe x best 😛 last2 beli jugak hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    selama ni paw member indon aku punya macam biasa je.. xde la best sangat.. ni bila dah pakai rasa macam best la plak.. haha

    [Reply]



  5. x-po says:

    hehe terpengaruh dgn iklan la ni ek bro? 😛

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    aku suka iklan yang pompuan jual sandwich tue.. hoho, lawa nak mampos! cinabeng rr axe nie.. bagi harapan palsu kat laki2 cam aku.. haha!

    [Reply]



  7. apiih says:

    amcam ??ade awek ksi no pon x?ahahaha

    [Reply]



  8. Luth Textile says:

    semboq kat ketiak banyak2 wehhh

    [Reply]



  9. paeh says:

    aku rasa gey yg bg no kat ko nnt. heh!

    [Reply]



  10. Awek PANAS says:

    memang wangi minyak nie..

    [Reply]



  11. Amirez says:

    selamat maju jaya mendapatkan no tepon awek2 utem hehe. hari tu try kat tesco..boleh tahan sedap jugak baunya.

    tips markah lebih: selalulah jumpa lecturer pompuan lepas spray axe deodorant kat badan 😛

    [Reply]



  12. sabree hussin says:

    oh macam mana? berjaya tak mendapat nombor telefon gadis2? (pst… ramai sangat yang dah pakai la, persaingan dah tinggi sekarang)

    [Reply]



Leave a Reply