Plan iPhone 4 DiGi dari serendah RM58 sebulan

Reviews September 24th, 2010

Sekarang ni Maxis dan DiGi sedang berlumba-lumba untuk memperkenalkan iPhone 4 pada pengguna mereka. DiGi memulakan promosi dengan memaparkan teaser gambar 4 biji apple dan seekor kambing bagi seorang yang memang tak menggermari iPhone aku buat-buat tak faham je la dengan iklan tu. Dan mulai hari ini DiGi telah memperkenalkan plan terbaru iPhone 4 seperti berikut:

Plan iPhone 4 DiGi

Plan iPhone 4 DiGi

Untuk paparan lebih jelas dan terang sila layari laman web DiGi :D. Hohoho boleh tahan harga dia.. lagi murah daripada plan Maxis 😀

p/s: kenapa ramai suka pakai iPhone ye?
p/s lagi: masalah antena iPhone 4 dah setel ke? Atau kena guna bandage lagi nak kasik ada line? hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Plan iPhone 4 DiGi dari serendah RM58 sebulan”

  1. tmukmkd says:

    aku tak pasti yang ip4 yang diorang keluarkan ni adalah ip4 v2 ke atau yang v1.
    kalau v1 ada dberi bumper untuk elakkan masalah tu. kalau v2 dah settle

    [Reply]



  2. hafizmd says:

    ermmm…mmg perang pakejlah 2 provider ni..iphone oh iphone!

    [Reply]



Trackbacks

  1. Plan iPhone 4 Maxis vs Plan iPhone 4 DiGi | topotato.com

Leave a Reply