penyakit Amanz dah berjangkit pada aku.. =.=”

snippet September 19th, 2010

~cerita bermula~

Tolong!!!! penyakit Aman Fidaus dah berjangkit pada aku..
Dulu biasa-biasa je.. tapi sekarang ni dah makin kronik
Ada tak misi-misi comel yang boleh tolong ubatkan?

~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

14 Responses to “penyakit Amanz dah berjangkit pada aku.. =.=””

  1. mosyar says:

    hohohohoho. aku dah lama dah like amanz.my hahaha. dulu silent reader, skang komen sampai lebam.

    [Reply]



  2. aman says:

    haha. apa domain baru ko beli? meh citer ngan aku..

    [Reply]

    topo Reply:

    eh.. domain ape plak ni? lalalalala hahaha

    [Reply]

    aman Reply:

    eceh. wat-wat tanya lak. ahaha~

    [Reply]



  3. Azah says:

    penyakit apa ni?
    aman sakit ke?
    risau (haha..)

    [Reply]

    aman Reply:

    kang nak buah tangan, iPhone 4. ahaha~

    [Reply]



  4. CypherHackz says:

    Penyakit apekah?

    [Reply]

    topo Reply:

    penyakit amanz nama dia.. hahaha

    [Reply]



  5. Cursefinger says:

    nak misi comel je. kesian yang tak comel diketepikan. haha

    [Reply]

    topo Reply:

    comel tu subjektif beb.. hohoho mungkin misi yang aku kata tak comel tu ko kata comel.. 😀

    [Reply]



  6. titan says:

    ko sakit apa plak…

    [Reply]



  7. chokilala says:

    hahaha. penyakit apa ni? penyakit beli domain .my eh? haha

    [Reply]



  8. samanosuke_04 says:

    weih, menarik seyh theme baru nie! hehe, ke xbaru sgt? sori aku baru singgah.. hohohoho. penyakit amanz tue camne? ramai org tetnye2 nie..

    [Reply]

    topo Reply:

    penyakit beli banyak domain.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply