Kad Raya untuk Heliza

Masterpiece September 15th, 2010
kad raya heliza

kad raya untuk heliza

Kalau korang mengikuti blog ini dari zaman dahulu kala pasti korang tau aku memang minat dengan heliza :D. Dan kalau korang rajin tengok update aku di facebook pasti korang tau suatu ketika dahulu aku rajin buat gadis vector ini. Jadi sempena hari raya ni tak salah rasanya kalau aku gunakan lakaran vector ini untuk diberikan kepada Heliza. Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari raya kepada heliza. Semoga berjaya di masa akan datang 😀

p/s: aku masih tunggu lagi kad raya daripada Heliza ni.. Masa dia announce kat fb hari tu siapa nak kad raya.. ntah dapat ke tak aku ni 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “Kad Raya untuk Heliza”

  1. Awek Panas says:

    Kad Raya Heliza yg cun… 😀

    [Reply]



  2. titan says:

    gi la ngorat minah nih wehh..

    [Reply]



  3. chokilala says:

    heliza okay la kot daripada sememeyh. benci i

    [Reply]



Leave a Reply