Ini adalah post cubaan kedua setelah gagal buat kali pertama.

Blogging September 30th, 2010

new twitter

ini adalah paparan new twitter.. klik untuk paparan lebih besar

Ini adalah post cubaan kedua setelah post pertama gagal. Jangan risau tiada apa-apa yang tersembunyi dalam post ini. Sebagai tanda terima kasih kerana sudi baca post ini dipersembahkan gambar new twitter yang kononnya kacak khas untuk mereka yang masih lagi menanti. Kalau cubaan ini berjaya aku akan hebahkan ke seluruh alam blog

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

2 Responses to “Ini adalah post cubaan kedua setelah gagal buat kali pertama.”

  1. samanosuke_04 says:

    xpaham apa yang terjadi.. jap erk.. aku kena carik dalam blog nie mana cubaan yang pertama..

    hehe, aku first komen.. w00t!

    [Reply]



Trackbacks

  1. #KakiKomplen dah pakai baju baru – KakiKomplen.Com | AzmanIshak.Com

Leave a Reply