Ini adalah post cubaan kedua setelah gagal buat kali pertama.

September 30th, 2010 2 Comments   Posted in Blogging

new twitter

ini adalah paparan new twitter.. klik untuk paparan lebih besar

Ini adalah post cubaan kedua setelah post pertama gagal. Jangan risau tiada apa-apa yang tersembunyi dalam post ini. Sebagai tanda terima kasih kerana sudi baca post ini dipersembahkan gambar new twitter yang kononnya kacak khas untuk mereka yang masih lagi menanti. Kalau cubaan ini berjaya aku akan hebahkan ke seluruh alam blog

Saya pakai semburan deodorant “AXE”. Gadis-gadis sila berikan nombor telefon kalian ;)

September 29th, 2010 14 Comments   Posted in Life

live update: 29 Sep ’10, 10.27am MYT PST | dari e71 topo…

kepada gadis-gadis sekalian, hari ini saya pakai semburan deodorant AXE. Sila la berikan no telefon tanpa segan silu ye hahaha. Best juga bau AXE ni aku beli chocolate bajet ada la bau sedap macam chocolate ke malangnya takde. Tapi bau dia tetap best.

Kepada yg tak faham sila cari iklan AXE effect di youtube… hehe jap lagi nak pi jamuan hari raya UTeM.. doakan aku berjaya 😀

Ini adalah post cubaan.. tiada perkara yang tersembunyi dalam post

September 28th, 2010 2 Comments   Posted in Blogging

salam perantauan

salam perantauan

Ini sekadar post cubaan belajar benda baru. Jangan risau anda tak perlu baca pon kalau tak sudi. Tiada apa yang tersurat mahupun tersirat di dalam post ini. Terima kasih kalau anda ada sifat ingin tahu yang sangat tinggi dan baca post ini sampai habis. Sekian terima kasih

Plan iPhone 4 Maxis vs Plan iPhone 4 DiGi

September 24th, 2010 10 Comments   Posted in Reviews

maxis vs digiSebentar tadi aku post pasal plan iPhone 4 DiGi kali ini aku nak buat beza banding plan Maxis vs plan DiGi plak hehehe. Dah rasa macam penulis blog gajet dan gizmo la plak hehehe. Sama seperti plan DiGi, plan Maxis pon baru dilancarkan hari ini 24 Sept 2010 kepada yang blom tengok lagi plan DiGi sila klik sini, plan Maxis plak sila lihat gambar di bawah: Read the rest of this entry »

Plan iPhone 4 DiGi dari serendah RM58 sebulan

September 24th, 2010 3 Comments   Posted in Reviews

Sekarang ni Maxis dan DiGi sedang berlumba-lumba untuk memperkenalkan iPhone 4 pada pengguna mereka. DiGi memulakan promosi dengan memaparkan teaser gambar 4 biji apple dan seekor kambing bagi seorang yang memang tak menggermari iPhone aku buat-buat tak faham je la dengan iklan tu. Dan mulai hari ini DiGi telah memperkenalkan plan terbaru iPhone 4 seperti berikut: Read the rest of this entry »

tolong!!! Mesin ni telan cek nuffnang aku..

September 22nd, 2010 14 Comments   Posted in Life

live update: 22 Sep ’10, 9.55am MYT PST | dari e71 topo…

tolong!!! mesin ni telan cek nuffnang aku.. dah la 2 keping plak tu..
ratus-ratus gak la nilai dia :((

hohoho ada orang percaya ke? Bagus.. hoho kepada yang tak tahu, ini
adalah mesin deposit cek. Nasib baik la mesin ni dah ada kat UTeM
senang keje aku tak payah nak beratur isi borang la bagai.. Masa aku
masukkan cek aku dalam mesin ni budak2 semua pandang pelik je dan aku agak yakin pakcik yg keje nak kutip cek ni pasti bosan giler sebab ada 1-2 cek je yang masuk sebulan