topotato.com tidak lagi “serve nuffnang ads” tapi…

Reviews August 14th, 2010

Ini adalah post ringkas di malam bulan Ramadhan.. topotato.com kini tidak lagi serve nuffnang ads. Perlu ke aku nyatakan 1001 sebab kenapa aku tak serve nuffnang ads lagi? Kalau tak serve nuffnang ads abis iklan yag liplap-liplap kat bawah ni ape?

memang aku tak serve nuffnang ads.. tapi “saya siarkan iklan nuffnang” hahaha tak faham apa yang aku cuba sampaikan? sila perhatikan iklan nuffnang yang terdapat disini betul-betul

saya siarkan iklan nuffnang

saya siarkan iklan nuffnang

p/s: nuffnang bagi aku RM100+- kot tiap2 bulan.. agak mustahil aku nak tinggalkan nuffnang :D.. sekian.. selamat berpuasa..

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

17 Responses to “topotato.com tidak lagi “serve nuffnang ads” tapi…”

  1. landax says:

    ceiit~~hampeh~~tekono den

    [Reply]



  2. yonna says:

    cisdel! aku perasan jugak ayat tu hahaha

    [Reply]



  3. syahirul says:

    hahahahhaa… tetiba BM…

    [Reply]



  4. DaHLia says:

    hoh…tipah tertipuuuuuuuuuuuu
    mencikkkkkk…. 😛 😛

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    haha.. baru perasan dah tukar…

    [Reply]



  6. naz says:

    wahaha, nice! aku baru perasan gak!

    [Reply]



  7. RedBoy says:

    aku dh perasan lama dah.. hehe.. tetiba tukar bm plakkan.. hehe

    [Reply]



  8. Amirez says:

    cheh. macam2 topo ni haha.
    RM100+ tiap2 bulan? masyuk gak tu.
    ko tak nak kongsi tips ke?
    yg dpt check hari tu pun ko tak cite lagi

    [Reply]



  9. luth says:

    dah perasan dah .. haha

    [Reply]



  10. tmukmkd says:

    ham ham hampes tol la topo neh 😀

    [Reply]



  11. dark_half says:

    taktik mnjadikk! 😛

    [Reply]



  12. diraja22 says:

    martabatkan bahasa malaysia..

    [Reply]



  13. mike says:

    tp kan~ bagi aku ar~ nuffnang wat page ko jd lambat loads. masa abih banyak kat requesting nufnang nyer ads. i found it annoying. huhu~ its up to u then.

    [Reply]



  14. aizuddin says:

    tu la pasal..tetiba bahasa melayu kuar..

    [Reply]



  15. karblogger says:

    banyak tu..seratus sebulan..

    [Reply]



  16. mohdisa says:

    pergh…baru aku perasan…haha

    [Reply]



  17. Ayie says:

    hohohoh…

    [Reply]



Leave a Reply