Misteri siapa sebenarnya Mohd Khairuddin terbongkar..

Reviews August 8th, 2010

Semenjak 2 menjak ni alam maya dibanjiri dengan video kontroversi Mohd Khairuddin’s mum yang kononnya membuat video untuk anaknya dan disebarkan ke seluruh dunia melalui youtube. Aku memang dah lama rasakan video ini hanyalah satu gimik iklan dan ternyata ianya benar.. kepada yang tak tau pasal Mohd Khairuddin’s mum tengok video ini dahulu kemudian sambung baca ye..

Mohd Khairuddin’s mum ini adalah gimik untuk memperkenalkan Alliance You:nique Prepaid Card yang kononnya sesuai untuk golongan remaja bagi menguruskan kewangan dengan berkesan. Berbeza dengan credit card, dengan prepaid card ini kita perlu isi wang dahulu kemudia baru boleh guna sama macam prepaid telefon biasa. Untuk keterangan lebih lanjut, sila lawati Mohdkhairuddin.com

website mohd khairuddin

website mohd khairuddin

Selain itu, dia juga ada menganjurkan pertandingan kepada para blogger untuk menceritakan perkara yang paling memalukan yang mak anda pernah lakukan. Dan hadiah dia berupa prepaid card. Aku sangat yakin aku tidak akan turut serta dalam contest ini. Aku tak begitu terdesak untuk menceritakan perihal mak aku demi mendapatkan prepaid card yang rasanya aku takkan guna pon. Kepada yang berminat selamat mencuba.

di bawah ini adalah video balasan anak soleh Mohd Khairuddin ini..

19 Responses to “Misteri siapa sebenarnya Mohd Khairuddin terbongkar..”

  1. Liyana L says:

    boleh tahan kacak juga 😛

    [Reply]



  2. shaa says:

    hensem upenye anak makcik tu :p

    [Reply]



  3. mrfinal says:

    oh… inilah motifnya… adeih~

    [Reply]



  4. cikja says:

    kacaknya!… bawah umur ke ape? ye ke ni mohd khairudin? ahaks

    [Reply]

    topo Reply:

    bawah umur? erk.. ntah la.. yang pasti kononnya masih belajar lagi.. haha

    [Reply]



  5. alien says:

    kenape kontest tu perkara yg memalukan pernah mak kita buat…
    iskh3
    baik cerita perihal mak kita yg membanggakan kita..
    iskh2

    [Reply]

    topo Reply:

    tu la pasal.. pelik aku.. sebab tu la aku kata memang agak mustahil aku nak join contest tu

    [Reply]

    fleur Reply:

    ooh.. saya rasa maksud perkara yg “memalukan yg pernah mak kita buat” tu maksud dia bukan yg mengaibkan. tapi mcm benda2 yg ada unsur lawak tapi memalukan masa kejadian kot.. cthnya mcm, mak kita suruh kita beli kan beg teddy bear masa kita umoq 13tahun ke… mak kita tersalah masuk keta ke…mak kita cari senduk bebel2 tp senduk tu kt tgn dia ke… mak kita termelatah ke..
    mcm tu la.. sbb trend ni byk berlaku di negara2 western. mungkin idea tu dicedok drpd situ… perkara yg manis dikenang tp boleh merah jgk la muka kalau ingat2…hehe
    mungkinlah…

    peace.. 🙂

    [Reply]



  6. Luth Textile says:

    wahh pelik2.. pandai depa trik orang eh..

    [Reply]



  7. diraja22 says:

    kerjasama yg baik..

    [Reply]



  8. landax says:

    hahahk~~dah agak dah ni sume adalah trick iklan~~heheh

    [Reply]



  9. cik_niey says:

    ces..aku terpedaya dgn makcik tersebut..

    [Reply]



  10. wan says:

    sudah ku agak dari mula.. ada kaki katak disebalik mi basah.. buhehehe 🙂

    [Reply]



  11. cursefinger says:

    mengarut la contest tu. tatau nak kata apa kalau ada juga yang join. prfttt!

    [Reply]



  12. FiKRi91 says:

    walaupun dia kasi aku sejuta prepaid kat aku, aku takkan join contest ney..
    ada ke patut nak ceritakan perkara yg mak aku pernah buat….mak, nak tau tak..saya sayang mak..hehehe (tiba2 luah persaan dsini..sory topo)

    [Reply]



  13. suraya says:

    xpnh tau pn psl cite khairuddin ni.. ni 1st baca @ tgk video psl die.. huhu..

    bagus entri ni, drp yg xpnh tau bleh tau (mcm sue la..hehe).. dan happy ending, xt’tnya2 lg dh ape ke hal mamat ngn mak cik ni.. 😛

    [Reply]



  14. Anarm says:

    contest die macam tak senonoh je.. hahaha.. tak smpai hati kot nk publish kisah mak memalukan kita.. mak aku tak penah malukan aku.. bangga tu selalu.. hehe..

    [Reply]



  15. queenlyana says:

    Oh, I just don’t get it. But now, I got it !. Bijak juga marketing allience bank tu yek. Terpedaya satu rakyat Malaysia.

    [Reply]



  16. ub3y says:

    haha. setahun da

    [Reply]



Leave a Reply