Jom kibarkan bendera Malaysia di blog..

Life August 21st, 2010
topotato.com edisi kemerdekaan

topotato.com edisi kemerdekaan

10 hari lagi negara kita Malaysia akan menyambut kemerdekaan yang ke 53. Sebentar tadi aku dengar berita di tv3 kononnya masyarakat Malaysia tak patriotik tak nak kibarkan bendera Malaysia sempena bulan kemerdekaan ini. Jadi aku ingin mengajak rakan-rakan blogger sekalian jom kita pasang dan kibarkan bendera Malaysia di blog masing-masing. Bendera di blog ini kecik je sebab bajet semua dah lari ke contest di cisdel.com 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “Jom kibarkan bendera Malaysia di blog..”

  1. eiyda says:

    tapi kan.,.cam ner nak pasang bendera kt blog ni>?? bg la tutorial weehh heheh =P

    [Reply]

    topo Reply:

    alamak blog ni tak sesuai buat tutorial la.. =.= cara paling senang adiwidget je.. tak pon tepek je kat sidebar.. 😀

    [Reply]



  2. ashraf says:

    aku dah ikut semangat ko kibar jalur gemilang, skg blog aku juga dah kibarkan jalur gemilang….hehe 🙂

    [Reply]



  3. reezluv says:

    wawah..semakin dasat plak aku tengok theme blog ni..best..oho..Elegant Themes rupanya..:D

    [Reply]



Leave a Reply