Hari ini aku kaya RM112 berbanding semalam…

Life August 7th, 2010

live update: 7 Aug ’10, 1.52am MYT PST | dari e71 topo…

Hari ini aku kaya RM112 berbanding semalam, esok tak tentu lagi. Walaupun nampak macam tak seberapa je duit tu, tapi cukup la sebagai membalas titik peluh selama ini. Kalau banyak sangat nanti mak aku kata aku jual dadah pulak ;D.. Nak tau mana datangnya cek tu? Nantikan post akan datang. Yang pasti cek tu bukan bersumber daripada blog..

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

8 Responses to “Hari ini aku kaya RM112 berbanding semalam…”

  1. Pepejal says:

    duit nuffnang ke bro?

    [Reply]



  2. Kujie says:

    selalu dpt cek nuffnang dari Penang..ni main brance KL

    [Reply]



  3. zaryl says:

    jom pi mydin belanja aku minyak wangi 😉

    [Reply]



  4. vangardx says:

    Tahniah bro..aku pun dah dpt sratus once start aktif balik..

    [Reply]



  5. Amirez says:

    woo..masyuk juga tu. congrateslah topo 😉

    [Reply]



  6. beliamuda says:

    tunggu next post je la eh…

    [Reply]



  7. mohdisa says:

    erk, dari mana bro kalau bukan dari blog? hehe

    [Reply]



Trackbacks

  1. Menangi iPad 2, Blackberry Bold 3 dan banyak lagi | topotato.com

Leave a Reply