buruk giler sijil W3Schools ni

Life August 30th, 2010

live update: 30 Aug ’10, 8.23pm MYT PST | dari e71 topo…

dah lama topotato.com tak berupdate.. Mintak maaf la banyak-banyak je kepada para peminat sekalian.. hahaha ini adalah post utk cubaan liveblogging sahaja sebab dah lama ada masalah dengan liveblog. Hehehe nantikan post panas malam ini sempena kemerdekaan 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

21 Responses to “buruk giler sijil W3Schools ni”

  1. MDR | Nazirah Moktar says:

    ni under 3P ke?

    [Reply]

    topo Reply:

    tak.. ni under UTeM

    [Reply]

    reezluv Reply:

    wawah..dah leh jadi coder la neh..dasat2

    [Reply]



  2. reezluv says:

    apo plak kono mengono ngan tajuk ni?haha

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha memang takde kene mengene

    [Reply]



  3. oDin says:

    siut .. nama aku takde dalam ni .. aku watak utama kot tolong bagi sijil kat ko .. ahahaha

    [Reply]



  4. Bat says:

    Sijil buruk tidak mengapa, yang penting itu skill. Kenapakah zaman aku belajar dulu takda benda-benda ni semua? Cisdel

    [Reply]



  5. Cursefinger says:

    wahhh.. certified php developer tuh. lepas ni boleh la amik C.E.H plak. hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    aku tak tau CEH tu binatang ape weh.. C.I.S.D.E.L aku tau la.. haha

    [Reply]

    Cursefinger Reply:

    haha.. certified ethical hacker la. cisdel..!

    [Reply]



  6. aizuddin says:

    siap ada certificate..best2

    [Reply]



  7. Omar says:

    dah boleh mintak kerja dah guna benda ni.. respek!

    [Reply]

    mosyar Reply:

    yeke blh mintak kerja? memang power kalu gtu…hahaha.

    [Reply]

    topo Reply:

    ntah.. yeke boleh mintak keje? hohoho

    [Reply]



  8. Hanep says:

    yg under UTEM kena bayar mcm W3School gak ker? aku amik gak under W3, usd50.

    [Reply]

    topo Reply:

    sama je.. Bezanya yg ni UTeM sponsor.. Aku tak payah bayar 1 sen pon… lain sume sama je

    [Reply]



  9. cari bilik says:

    fuhhh , tanniah !

    [Reply]



  10. afendiothman says:

    haha..giler simple sijil dia.tapi papepun tahniah bro dapat sjil dari w3school tu..aku slalu gak usha tutorial dr w3 jgk..

    [Reply]



  11. Dilla says:

    cantek jee.. nmpk unique!

    bkn common cert

    [Reply]



  12. shifaa says:

    camne dapat sijil ni…??
    nak satu…hhoho

    [Reply]



  13. shifaa says:

    jeles pulak aku tengok…aku nak amik la sekali..hehe walaupun aku tak tahu ape gunenye sijil ni..kikikih

    [Reply]



Leave a Reply