tema baru dalam tempoh cubaan

Life July 11th, 2010

live update: 11 Jul ’10, 11.44pm MYT PST | dari e71 topo…

Saje je nak test theme baru.. Nampak macam smart.. Tapi banyak aspek yg fail la.. hmmm

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

15 Responses to “tema baru dalam tempoh cubaan”

  1. zaryl says:

    theme ni mmg cun. tp rasanya… hmmm

    [Reply]

    topo Reply:

    yang hmmmmmm tu yang aku tengah nak adjust tu.. aku pon dapat rasakan hmmm tu

    [Reply]



  2. fufuyafo says:

    aku suka bahagian share slider tu. tapi apsal la sidebar macam pelik je. hmm..

    [Reply]



  3. aizuddin says:

    macam penah kulihat..tapi di mana ye

    [Reply]

    Piratz Reply:

    meh datang blog aku.. entri terbaru tue..

    [Reply]



  4. Cik Nass says:

    bagi aku memang smart lah tu topo.

    [Reply]

    topo Reply:

    dari luaran nampak cantik.. tapi kureng la theme tu.. hohoho

    [Reply]

    Cik Nass Reply:

    la yeke. Sayangnye kan. Sekarang ni lebih suka theme dan template yang simple. ^_^ Mungkin atas faktor usia dan kematangan.

    [Reply]



  5. reezluv says:

    aku tengok chantek jek..:D

    [Reply]



  6. apiih says:

    same jerk theme..mane theme nyer??xkan gmbr je kot??huuhuhu

    [Reply]



  7. chokilala says:

    aku lagi suka yang macam dalam screenshot tu. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    sidebar dia cam haram la.. hohoho

    [Reply]



  8. mashita says:

    okla tu. kiut apa..

    [Reply]



  9. kelhome says:

    kaler hijau ni lawa. dan aku rasa mcm loading dia pun laju je tadi.. tapi ruangan post ni sempit dan post jadi panjang dan kena scroll down jauh sikit.. tp comel dan cute la theme ni

    [Reply]



  10. Amirez says:

    smart theme ni topo.
    ingatkan theme utk tumblr
    rupanya drp elegant themes.
    mana yg kureng tu aku rasa ko bleh ejas punya 😉

    [Reply]



Leave a Reply