Susu F&N EXTRA.. dengan tongkat ali dan ginseng

Life July 26th, 2010

live update: 26 Jul ’10, 10.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Aku memang biasa beli ali cafe power root terutamanya masa zaman-zaman sekolah dulu sampai bapak aku pon terikut sama.. Tapi dah lama tak beli sebab mak aku tak suka bau dia..
Semalam bapak aku bawak balik susu ni, katanya nak try test macam mana.. Harga dia pon tak mahal sangat so boleh la nak try. Aku pon macam agak teruja gak la nak rasa susu yg dicampur tongkat ali dengan ginseng ni.
Jadi malam semalam try la buat air teh tarik guna susu ni, hehehehe rasa macam minum air akar kayu.. Kesannya??? Betul-betul kaw.. Sampai sekarang ni aku tak boleh nak tido walaupun kepala dah ting-tong dah ni.
Kepada sesiapa yg berminat cuba la cari di pasaraya berhampiran.. Harga dia tak mahal sangat pon.. ;D

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “Susu F&N EXTRA.. dengan tongkat ali dan ginseng”

  1. eiyda says:

    kalo da kaw2..sampai xleh tido…tamau arr ku try..owang pompuan leh try ker? hohho

    [Reply]

    topo Reply:

    try boleh… tapi kesan dia tak tau la.. hohoho

    [Reply]



  2. aizuddin says:

    tak pernah jumpa pun sebelum ni..cambest je

    [Reply]



  3. Amirez says:

    bulan lepas ada promoter F&N bagi try. pertama kali minum dah rasa tak kena dengan tekak. tapi ambik 2 cawan gak try haha. free 😛

    [Reply]

    topo Reply:

    dia buat air apa ek guna susu ni? aku masih lagi musykil nak buat air ape dengan susu ni.. haha

    [Reply]



  4. Ali ridha says:

    pada mulanye.aku rasa pelik je ngan susu F&N Extra ni.ingat tin susu dah berkarat atau campur ngan coklat ke.

    bila aku balik rumah mak aku masa cuti.
    baru aku tau.selamat perut.ingat nak mati dah.hehehehehe……..

    [Reply]



  5. eszol says:

    rasa mcm cibs je bro

    sgt2 x sedap

    [Reply]



Leave a Reply